Alege software pentru bar restaurant adaptabil afacerii tale

Soft complet pentru gestiunea barului, restaurantului, cafenelei sau pub-ului tău.

+0

Clienți

+0

Implementări

+0

Utilizatori

+0

Ore de muncă
Selectsoft - Bar - Restaurant
Este un soft de gestiune și vânzare dedicat industriei Horeca, care oferă o viziune de ansamblu asupra preluării comenzilor de la clienți, prin servire la mese, la tejghea sau livrare la domiciliu, dar și asupra proceselor care asigură succesul unei astfel de afaceri. Totodată, asigură o comunicare eficientă și în timp real între ospătari, bucătărie, manager și contabilitate, întrucât se adaptează perfect fluxului activității de tip Horeca și poate fi personalizată în funcție de dimensiunea și nevoile fiecărei afaceri.
Soluția software Selectsoft
Oferă control total și eficientizează procesele, de la preluarea comenzilor, evidența meselor și a ospătarilor, livrarea comenzilor la domiciliu, emiterea notelor de plată și a bonurilor fiscale, până la evidența stocului de materii prime, mărfuri sau perisabilități și totodată, contabilitate primară.
Selectsoft - Restaurant este un soft care poate fi folosit de către orice companie din industria Horeca și este dedicat gestionării oricărei afaceri de tip bar, restaurant, catering, fast-food, terasă, club, pub, cafenea, patiserie sau de tip street-food.

Cum te ajută Selectsoft - Bar - Restaurant?

Preluare comenzi
Preluare comenzi
Ospătarii preiau comanda pe PC sau tabletă , iar comenzile sunt transmise în timp real pentru preparare la bar și bucătărie.
Transfer în aplicații de contabilitate
Transfer în aplicații de contabilitate
Datele se pot transfera automat în diferite programe de contabilitate financiară - SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft, Omnidata.
Discount și fidelizare
Discount și fidelizare
Oferi clienților carduri cu discount sau discount în cazul anumitor preparate (diferite pachete, promoții sau happy hour).
Evidența stocului
Evidența stocului
Ai o situație exactă a stocului de produse și a rețetelor, emiți nota de recepție, procesul verbal de modificări de preț si perisabilități, inventar, raport de producție sau bon de consum, în funcție de nevoia ta.
Rapoarte în timp real
Rapoarte în timp real
Rapoarte financiare și Tablou de bord care îți oferă informații centralizate în timp real, pentru o imagine de ansamblu a afacerii tale.
Emitere note de plată
Emitere note de plată
Poți emite note de plată , facturi și bonuri fiscale încasate prin diferite metode de plată (numerar, card, tichet, virament, voucher).
Gestionare comenzi
Gestionare comenzi
Servirea clienților în cel mai scurt timp posibil se realizează prin distribuirea și urmărirea comenzilor cu ajutorul unui ecran de afișare pentru bucătărie sau clienți.
Integrare eCommerce
Integrare eCommerce
Sincronizare perfectă prin integrare API cu orice tip de platformă Online - Gomag, PrestaShop, Magento, Bluegento, WooCommerce.
Emitere note de plată dispozitive mobile
Emitere note de plată dispozitive mobile
Poți prelua simultan mai multe comenzi de la mese cu ajutorul unui telefon sau tabletă Android și pot fi transmise automat către bar sau bucătărie pentru preparare.
Aplicație dedicată managerilor
Aplicație dedicată managerilor
Ai direct pe telefonul mobil Android, oricând, oriunde te-ai afla, o evidență clară și rapidă a afacerii tale (vânzări, încasări, restanțe, stocuri, rapoarte).
Rulează videoul
Gestionarea unui bar- restaurant simplă și eficientă
Oricare dintre angajați va învăța rapid să folosească softul
Optimizează-ți activitatea pentru a obține mai mult profit

Caracteristicile generale ale aplicației

Software Bar - Restaurant

Caracteristici Front Office

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Interfața dedicată industriei permite preluarea comenzilor pe PC sau tabletă prin identificarea vizuală a produselor grupate pe categorii cărora se pot asocia imagini sau culori diferite și căutarea după denumire/scanare a codului de bare, transmiterea bonurilor de comandă către secțiile de preparare cu posibilitatea introducerii unui mesaj care să conțină un mod special de preparare sau servire a comenzilor, evidența comenzilor pe mese și ospătari, emiterea notei de plată și a bonului fiscal, facturii sau alte documente specifice industriei.
 • Conectarea sistemului la aparatele de marcaj fiscale – orice tip de case de marcat sau imprimante fiscale, POS bancar, cititoare coduri de bare, imprimante, display- uri, cântare electronice cu etichetare sau preluare automată a greutății, dispozitive mobile dedicate industriei, telefonie, cartele și brățări de control-acces.
 • Meniuri în limba română, funcționalități și interfață grafică intuitivă și ușor de folosit, compatibil cu ecrane touch screen, scurtături configurabile, meniuri contextuale în funcție de utilizatori inclusiv restricționarea permisiunilor de acces la informațiile din sistem pe tip de utilizator: administrator, șef sală, ospătar, bucătar, gestionar, contabil, etc.
 • Generarea bonului fiscal din sistem este conform cotei de TVA (servire la mese sau la pachet) și cuprinde denumirea exactă a produsului, cantitatea, unitatea de măsură, prețul, valoarea, restul, cod fiscal client (bon fiscal cu CF) sau emiterea automată a unei facturi din notele de plată selectate și tipărirea pe imprimanta de note de plată sau format A4.
 • Flexibilitate în alegerea modului de vânzare cu evidența stocului, cu stoc negativ sau fără evidența stocului.
 • Încasare prin diferite forme de plată (Numerar, Card , Tichet de masă, Tichet valoric, Voucher, Credit, Virament, Transfer pe cameră ).
 • Gestionarea concomitentă și configurarea mai multor planuri de servire a mesei, structurate pe zone (Restaurant, Bar, Terasă, etc.
 • Împărțire notă de plată în mai multe note separate sau cumularea mai multor mese într-o singură notă, inclusiv transfer note de plată automat pe cameră, în cazul unităților de cazare.
 • Stornare comenzi realizabilă doar pentru anumite tipuri de utilizatori.
 • Fidelizare clienți prin setare discount automat, card de fidelizare cu discount și carduri cadou sau acordare discount/reducere sau majorare de preț bazat pe diferite criterii (ex: happy hour, promoții).
 • Vânzarea produselor cu rețetă variabilă/produs compus din alte produse (ex: Meniul zilei cu preț unic, compus din diferite ciorbe și preparate la alegerea clientului; Meniu Burger compus din Burger, sosuri la alegere, cartofi prăjiți și băutură răcoritoare).
 • Generare și tipărire etichete pe imprimante specializate cu role autoadezive, pentru livrarea comenzilor la domiciliu.
 • Stabilire prețuri multiple la același produs, asociat unui interval orar, livrator, zona de servire, etc. și evidență servicii cu tarifare orară (jocuri, biliard, spa, locuri de joacă).
 • Preluare online a datelor de identificare fiscală a clienților sau furnizorilor.
 • Transmiterea automată prin email a oricărui document direct din aplicația software.
 • Preluarea datelor din alte aplicații (nomenclator produse, rețete, stocuri, parteneri, solduri inițiale, prețuri ), încărcarea unei baze de date de produse existente (denumire, u.m, categorie, preț de vânzare, cotă tva).
 • Posibilitatea de a efectua vânzări sau de a introduce simultan documente de pe mai multe stații de lucru.
 • Utilizarea soluției software și de la distanță prin intermediul conexiunii la Internet.
 • Soluția software are la bază sistemul de baze de date Microsoft SQL Server care oferă viteză și siguranță datelor.
Software Bar - Restaurant

Caracteristici Back Office

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Evidența rețetelor/subrețetelor de preparare a produselor și urmărirea producției pe baza rapoartelor de producție și a bonurilor de consum.
 • Evidența completă a stocului de produse – încărcarea stocului prin introducerea documentelor de recepție (facturi de cumpărare, avize de însoțire, proces verbal de custodie, raport de producție, plus de inventar) și descărcarea automată a stoculuipe baza vânzărilor și a documentelor de ieșire (note de plată și bonuri fiscale, facturi, avize, bonuri de consum aferente rețetelor, perisabilități sau transfer).
 • Transparență totală și informații în timp real, de oriunde, de pe orice dispozitiv, prin vizualizarea încasărilor și vânzărilor, recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor, client-furnizor, evidența instrumentelor de plată bancare (bilet la ordin, ordin de plată), realizarea recepțiilor și a vânzărilor, consultarea stocului de produse, realizarea inventarului, generarea proceselor verbale de modificări de prețuri sau configurarea unei alerte în cazul modificării prețului la furnizor.
 • Înregistrarea în sistemul informatic a informațiilor despre produse, prețuri, furnizori-clienți, comenzi, etc. vor genera documentele de vânzare, comandă, rapoarte de vânzări, cu o rapiditate și acuratețe maximă, precum și accesul instant al utilizatorilor din orice locație.
 • Înregistrarea rapidă și ușoară a recepțiilor și a transferurilor între gestiuni, scăderea automată a stocurilor pe baza vânzărilor, realizarea inventarelor chiar și cu ajutorul dispozitivelor mobile dedicate, înregistrarea perisabilităților sau a bonurilor de consum, monitorizarea produselor cu termene de valabilitate, trasabilitate loturi și serii, urmărirea stocurilor minime și realizarea rapidă a comenzilor către furnizori.
 • Import electronic al extrasului de cont bancar și a borderoului de încasări (ramburs curieri, procesator de plăți).
 • Utilizarea oricărui tip de dispozitiv mobil cu sistem de operare Android pentru introducerea recepțiilor de marfă prin scanarea codurilor de bare de pe produse direct de la locul recepției; Interogarea cantității stocului, prețului unui produs, furnizorul acestuia; Realizarea inventarului; Consultarea stocului de produse și a soldului contabil; Vizualizarea diferitelor rapoarte.
 • Sincronizarea tuturor punctelor de lucru în timp real permite vizualizarea și modificarea instantanee a diferitelor informații referitoare la prețuri de vânzare, produse, inventare sau rapoarte complexe.
 • Integrare cu programe de contabilitate financiară (SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft, Ascon, Gecom, Omnidata) în care se pot exporta facturi de achiziție, facturi de vânzare, monetare, încasări și plăti, diminuări și măriri de stoc, modificări de prețuri, clienți și furnizori noi; Import de date din fișiere de tip Excel sau CSV a nomenclatoarelor de produse și rețete, furnizori și clienți, stoc inițial de produse, solduri inițiale de furnizori și clienți chiar și importul recepțiilor.
 • Integrare prin API cu orice tip de platformă Magazin Online (Gomag, Woocommerce, Prestashop, Magento, Bluegento, etc.) și sincronizarea nomenclatorului de produse, prețuri și stocuri de produse, inclusiv preluarea comenzilor din magazinul online.
 • Automatizarea proceselor și a fluxurilor de lucru prin sincronizare cu magazin online, preluare recepții, preluare extrase bancare, preluare borderou încasări curieri, sincronizare contabilitate, notificări prin SMS/email, urmărire oferte și sarcini, evidență contracte și facturi recurente, administrare parc auto, sincronizare cu platforme de rezervări online.
Software Bar - Restaurant

Rapoarte și situații

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Setare și configurare rapidă a unui număr infinit de rapoarte prin selectarea propriilor criterii dorite, de filtrare și centralizare. Rapoarte specifice industriei: Raport de realizări pe ospătar, Raport vânzări pe forme de plată, Raport vânzări pe secții, Raport vânzări pe intervale orare, Raport de evidență a mărfurilor și preparatelor, Raport cost de producție.
 • Tipărire notă de recepție, facturi de vânzare, raport de gestiune, registru de casă/ bancă, balanță de materiale, listă stoc, fișă produs, fișă de magazie, jurnal de cumpărări/vânzări, centralizator recepții, dispoziții de plată, chitanțe, confirmări de sold, proces verbal de modificare de preț, liste și oferte de preț, proces verbal de inventariere, listă de inventar, bonuri de consum, rapoarte producție, necesar de materie primă, declarația 394, declarația Intrastat.
 • Raport de realizări pe fiecare utilizator; Raport de vânzări pe produse și pe utilizator; Raport de încasări pe forme de plată și cote de TVA; Raport de vânzări comparative pe intervale orare.
 • Raport de închidere de zi pe utilizatori și forme de plată; Raport de verificare a vânzărilor/încasărilor; Raport de vânzări centralizat pe produse.
 • Raport de aprovizionare conform stocurilor existente și a stocului minim stabilit, precum și a rulajului de marfă dintr-o perioadă selectată.
 • Raport rețete de bucătărie cu vizualizarea costurilor de producție aferente materiei prime și adaosul practicat.
 • Vizualizare necesar de materie primă în vederea aprovizionării pentru un eveniment planificat.
 • Raport stocuri minime necesare și produse cu dată de expirare cu posibilitatea setării unor alerte de notificare pe fiecare produs.
 • Rapoarte de vânzări și achiziții sau cheltuieli, configurabile și centralizate pe diferite criterii (client, furnizori, forme de plată, produs, mărfuri, materii prime, gestiuni, grupe, puncte de lucru, furnizori, perioadă, loturi, cote TVA, utilizatori, top clienți, produse sau servicii, discount- uri acordate).
 • Rapoarte cu privire la prețul de achiziție, adaosul practicat și profitul obținut, Rapoarte comparative cu privire la evoluția vânzărilor, cheltuielilor și profitului pe zile, luni, ani, Rapoarte referitoare la plățile de TVA.
 • Situație Scadențar cu posibilitatea notificării automate prin email a facturilor scadente sau depășite.
 • Informații centralizate în cadrul Tabloului de bord prin Indicatori și target de performanță stabilite pe lună , trimestru sau an (Ex: Valoarea vânzărilor în ziua curentă și totală, Valoarea medie a vânzărilor pe clienți, Valoarea totală și repartizarea cheltuielilor, Valoarea soldului în casă și bancă , Valoarea încasărilor/plăților la zi, Valoarea stocului, Valoarea totală a sumelor de încasat sau de plătit).
Software Bar - Restaurant

Module specifice Bar - Restaurant

Pentru toate nevoile afecerii tale

Kitchen Screen
Kitchen Screen
Kitchen Screen este o aplicație dedicată bucătăriei restaurantului și livrării preparatelor, cu ajutorul unui ecran de afișare poziționat în bucătărie. Gestionarea comenzilor este mai eficientă decât în cazul utilizării unei imprimante de bonuri de comandă, deoarece bucătarul este avertizat vizual și sonor în momentul în care apare o comandă nouă, urmărește vechimea comenzilor evidențiate prin culori diferite, vizualizează comenzile în diferite tipuri de afișări comenzi, produse, feluri de mâncare, rute de livrare, livratori, zone ale bucătăriei, ingrediente, etc). Utilizând acest modul, bucătarul va avea o evidență mult mai clară asupra comenzilor, având posibilitatea de a modifica starea fiecăreia: în așteptare, în lucru, finalizată, iar ospătarul va fi informat în momentul finalizării comenzii.
Mobile Waiter
Mobile Waiter
Mobile Waiter este un modul dedicat preluării comenzilor din restaurant sau terasă, pe orice dispozitiv mobil - Telefon sau Tabletă Android și are rolul de a eficientiza viteza de preluare a comenzilor și de a elimina erorile de comunicare frecvent întâlnite. Ospătarii pot introduce simultan mai multe comenzi direct de la mesele clienților, iar comenzile sunt transmise în timp real pentru preparare la bar și bucătărie. Odată finalizată comanda, ospătarul primește o notificare prin care este informat că se pot livra la masă preparatele comandate.
Mobile Inventory
Mobile Inventory
Mobile Inventory este un modul suplimentar care gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din magazie . Creat special pentru realizarea rapidă a inventarului, recepțiilor de marfă și a verificării stocului de produse. Utilizând orice tip de dispozitive mobile cu sistem de operare Android, dotate cu scanner de coduri de bare, aceste operații vor eficientiza timpii de lucru și vor elimina erorile frecvent întâlnite prin practicarea metodelor clasice
Mobile Manager
Mobile Manager
Mobile Manager este o aplicație dedicată managerilor, care poate fi utilizată de pe orice tip de dispozitiv mobil Android - Telefon sau Tabletă. Integrarea acestei aplicații cu sistemul informatic permite: vizualizarea încasărilor și vânzărilor, recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor client-furnizor, realizarea recepțiilor și a vânzărilor sau consultarea stocului de produse.
Client Order
Client Order
Client Order este un modul suplimentar al aplicației Selectsoft Kitchen dedicat clienților care așteaptă să își ridice o comandă de mâncare. Ecranul de afișare este poziționat la vederea clientului și îi oferă informații în timp real asupra stării comenzii sau a numărului de ordine (Bon nr.117 - În așteptare / În lucru / Ridicare). Prin utilizarea acestui modul suplimentar, se vor evita aglomerările, cozile de clienți, comenzile fiind pregătite în ordine, iar clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte la rând, ci doar să urmărească ecranul de comenzi.
e-Commerce API
e-Commerce API
e-Commerce API este un modul care sincronizează magazinul online și sistemul de gestiune prin API personalizat. Clienții au posibilitatea să-și comande preparatele direct de pe site-ul tău, produsele și prețurile se actualizează în timp real, iar comenzile apar in sistemul de gestiune instant, optimizând timpul de procesare al comenzilor, erorile de natură umană și mai ales, costurile. Implementarea modulului reduce timpul de lucru al angajaților, prin actualizarea automată a fluxului de lucru cu sistemul de gestiune.
Modul Catering - Delivery
Modul Catering - Delivery
Modul Catering - Delivery este o aplicație care permite gestionarea comenzilor de preparate care vor fi livrate către clienții care aleg să nu servească masă în restaurant. Sistemul permite înregistrarea comenzilor și indentificarea clienților din baza de date (nume, adresa, telefon), urmărirea comenzilor finalizate/livrate, repartizarea comezilor pe șoferi/mașini/zone, precum și rapoarte de livrare specifice.
Mobile Delivery
Mobile Delivery
Mobile Delivery este un modul suplimentar dedicat restaurantelor cu deschidere și în zona de catering. Această aplicație permite vizualizarea comenzilor pentru livrare pe dispozitiv mobil Android (telefon/tabletă), vizualizarea rapidă a datelor de identificare a clientului(nume, adresa de livrare, telefon), vizualizarea conținutului comenzii pentru fiecare client, precum și apelare telefonică din comandă afișată. Odată livrată comandă, starea comenzii poate fi modificată de către livrator.
Modul Call Receiver
Modul Call Receiver
Call Receiver funcționează independendent de oricare alt modul suplimentar. Permite preluarea apelurilor de la clienți pe orice dispozitiv mobil Android (telefon/tabletă) și identificarea rapidă a apelantului și a datelor de contact prin sincronizarea cu sistemul informatic.

Module suplimentare

Indiferent în ce industrie activezi, alege oricând să integrezi un modul suplimentar în funcție de nevoia afacerii tale.

Mobile Inventory

Gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din magazine sau depozite.

e-Commerce API

Sincronizează magazinul online și sistemul de gestiune prin API personalizat.

Service

Automatizează procesele companiilor care oferă serviciide reparații și mentenanță.

Call Reciever

Identificarea apelantului și a datelor de contact prin sincronizarea cu sistemul informatic.

Display Client

Interfață de afișare pe display dedicat clientului a produselor și a totalului de plată în momentul vânzării.

Mobile Manager

Raportează managerilor informații și rapoarte financiare pe orice dispozitiv mobil Android.

Integrare Contabilitate

Transferă informațiile necesare în programul de contabilitate financiară.

Producție

Evidența clară a consumurilor de materie primă bazat pe rețetar

Tichete Suport Clienți

Înregistrează solicitările clienților și optimizează procesul și viteza de reacție a rezolvării lor.

Parc Auto

Management al flotei și setarea alertelor pentru reînnoirea documentelor specifice.

Marketing

Transmiterea automată a mesajelor sau ofertelor prin email sau SMS către clienți.

Mobile Sales Force

Automatizează vânzarea și distribuția companiilor cu rețea proprie de agenți de vânzări.

Oferte

Generarea și trimiterea automată a ofertelor comerciale către parteneri.

Dashboard

Indicatori financiari centralizați într-un Tablou de bord care îți oferă grafice comparative în timp real și o imagine de ansamblu a activității.

Display Shop

Interfață de afișare pe un display a produselor (poze, denumiri, țara de origine și prețuri sincronizate în timp real).

Contracte

Gestionarea contractelor prin facturare automată a serviciilor recurente.

Care sunt beneficiile implementării?

Controlul și urmărirea angajaților
Timp redus de așteptare și servire a clienților
Sistem informatic ușor de implementat
Evidența vânzărilor, cheltuielilor, profitului și rentabilității
Aplicație intuitivă și ușor de folosit de către orice utilizator
Ușurință în gestionarea multiplelor puncte de lucru
Integrabilitate cu alte soluții financiar contabile și platforme online
Acces de la distanță la indicatorii afacerii

Alte companii care și-au îmbunătățit performanțele, și-au crescut vânzările și au găsit în Selectsoft funcționalitățile de care aveau nevoie.

Studii de caz

Pașii comunicării cu noi

Solicită suport și consultanță din partea unor specialiști care înțeleg nevoile specifice din industria și domeniul în care activezi.

În urma acestei discuții, vom identifica soluția optimă de gestiune a afacerii tale si vom stabili o prezentare demonstrativă pentru soluția software care corespunde obiectivelor tale de business. Ulterior vei primi o ofertă de preț personalizată pe care o vom discuta împreună. Dacă nu este cazul să dezvoltăm noi funcționalități specifice, soluția poate fi implementată de îndată. Prețul, reprezintă efortul, calitatea, expertiza și portofoliul de clienți a companiei noastre.

Analiză

Identificăm nevoile business-ului tău.

Prezentare

Descoperi cum te ajută soluția software.

Ofertare

Primești o cotație de preț personalizată.

Implementare

Stabilim etapele de implementare.

Pentru a identifica soluția adaptată nevoilor tale și o ofertă personalizată, te rugăm să completezi formularul de mai jos.
În cel mai scurt timp vei fi contactat de către unul din specialiștii noștri.