Skip to main content

Termeni și condiții

Site-ul www.selectsoft.ro este proprietate a S.C Selectsoft S.R.L, care isi desfasoara activitatea de vanzare in conformitate cu Legea romana, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/669/2008, avand Cod Unic de Identificare RO23656447, cu sediul in Baia Mare, Bulevardul Unirii, Nr. 20, parter. 

Utilizarea site-ului prin vizitarea / vizualizarea acestuia sau prin solicitarea de informatii despre produsele si/sau serviciile listate, prin intermediul acestuia, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Acesti termeni si conditii sunt disponibili publicului larg la adresa de internet www.selectsoft.ro 

Daca nu doriti sa acceptati termenii si conditiile stipulate in cele ce urmeaza, va rugam sa nu utilizati Selectsoft.ro sau acele servicii oferite de Selectsoft.ro cu a caror termeni de utilizare nu sunteti de acord. Proprietarul site-ului poate modifica regulile in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a va actualiza cu drepturile si obligatiile pe care le aveti. 

Date personale, produse si comunicari comerciale Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, aplicatiile software sau alte feluri de continut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atat pe teritoriul Romaniei, cat si pe teritoriul altor state. Toate materialele sunt proprietatea Selectsoft SRL, cu exceptia cazurilor in care este specificat altfel. Preluarea si/sau utilizarea informatiilor disponibile pe Selectsoft.ro in alte scopuri decat cele de informare, fara permisiunea explicita in scris a proprietarului reprezinta o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 si a altor legi ulterioare ale Romaniei). 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, SELECTSOFT, afiliatii sai, membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. 

Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura. Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Conditii Generale sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. 

Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.