Skip to main content

Hotelul Diafan este o bijuterie arhitecturală în centrul vechi al orașului, situat într-o clădire ce îmbină stilurile gotic și renascentist din secolul al XVI-lea. Restaurată cu meticulozitate și pasiune, clădirea reflectă respectul profund față de istorie și devotamentul proprietarilor pentru estetică și eleganță. Fiecare detaliu contribuie la oferirea unui serviciu hotelier de neegalat, creând o experiență memorabilă pentru fiecare oaspete.

Provocarea​

Hotelul Diafan și-a propus să implementeze un sistem integrat pentru a gestiona eficient toate operațiunile din domeniul hotelier. Aceasta include înregistrarea rapidă a rezervărilor și cazărilor, gestionarea grupurilor și evenimentelor, emiterea automată a documentelor fiscale și generarea rapoartelor în timp real referitoare la gradul de ocupare, disponibilitatea camerelor și informațiile despre turiști.

Un punct focal al sistemului este automatizarea fluxului de lucru între restaurant și hotel, asigurând o evidență precisă a serviciilor oferite oaspeților pe durata șederii și transferul consumațiilor direct pe camerele rezervate. Aceste îmbunătățiri sunt concepute pentru a simplifica experiența oaspeților și pentru a eficientiza operațiunile interne, menținând un nivel înalt al serviciilor oferite.

Rezolvarea oferită de soluția software hotelieră Selectsoft:

Pentru a răspunde nevoilor clientului am propus și implementat Soluția Software Selectsoft, care cuprinde următoarele funcționalități principale:

  • Administrarea eficientă a rezervărilor și gestionarea spațiilor disponibile utilizând o diagramă dedicată.
  • Evidență camere și turiști – o situație completă în orice moment asupra stării camerelor, evenimentelor, a turiștilor sau a grupurilor, și diminuarea timpul de așteptare la check-in și check-out.
  • Rapoarte în timp real – rapoarte specifice domeniului hotelier care îți oferă informații centralizate în timp real, pentru o imagine de ansamblu a afacerii tale.
  • Transfer consum și servicii – servirea clienților cu rapiditate, iar costurile suplimentare aferente se pot transfera în contul camerei.
  • Emitere documente fiscale – sistemul de rezervări înregistrează istoricul turiștilor și se pot emite rapid bonuri fiscale și facturi aferente cazării, consumației din restaurant sau pentru diverse servicii.

Rezultat​ – oferit de soluția software hotelieră Selectsoft:

Odată implementată Soluția Software Selectsoft, Hotel Diafan se bucură de un management eficient al unității. 

Beneficiile obținute de Hotel Diafan:

  • Timp redus de așteptare și servire a clienților​
  • Evidența vânzărilor, cheltuielilor, profitului și rentabilității​
  • Acces de la distanță la indicatorii afacerii​
  • Vizibilitate totală asupra unității​
  • Rapoarte personalizate și ușor de accesat​
Solutia software hoteliera Selectsoft

Leave a Reply