Alege software pentru hotel adaptabil afacerii tale

Soft hotelier cu care câștigi timp, bani și clienți fericiți.

+0

Clienți

+0

Implementări

+0

Utilizatori

+0

Ore de muncă
Selectsoft - Hotel
Este un soft complet de gestiune hoteliera dedicat industriei ospitalității, care te ajută să administrezi eficient și fără erori, una sau mai multe unități de cazare, restaurantul sau sălile de evenimente, precum și facilitățile Gym & Spa.

Soluția software Selectsoft oferă control total și simplifică toate operațiunile ce țin de managementul hotelier: înregistrează rapid rezervările și cazările cu ajutorul unei interfețe dedicate, gestionează grupuri și evenimente, emite automat documente fiscale bazate pe o gestionare flexibilă a tarifelor și generează rapoarte în timp real despre gradul de ocupare, situația camerelor sau a turiștilor.
Software din viitor!
Soluția este complet integrată, se adaptează perfect fluxului activității de tip Horeca, poate fi personalizată în funcție de dimensiunea și nevoile fiecărei afaceri, oferind astfel o viziune de ansamblu asupra aspectelor legate de administrarea unei unități de cazare, dar și asupra proceselor care asigură o gestionare eficientă și un nivel de satisfacție ridicat de servire a clienților.

Selectsoft Hotel este dedicat gestionării oricărei afaceri de tip hotel, motel, pensiune, cabană, camping sau casă de vacanță care activează pe toată durata anului sau sezonier, și care permite coordonarea mai multor proprietăți simultan.

Cum te ajută Selectsoft - Hotel?

Emitere documente fiscale
Emitere documente fiscale
Sistemul de rezervări înregistrează istoricul turiștilor și poți emite rapid bonuri fiscale și facturi aferente cazării, consumației din restaurant sau diverse servicii
Gestionare rezervări
Gestionare rezervări
Administrezi eficient rezervările și gestionezi spațiile disponibile utilizând o diagramă dedicată, pentru a beneficia de un grad maxim de ocupare.
Dispozitive mobile
Dispozitive mobile
Ai o evidență clară a minibarului, realizezi recepția produselor, inventarul, verifici stocul și poți realiza transferul consumației pentru check-out, cu ajutorul unui dispozitiv mobil Android.
Intergrare site de rezervări
Intergrare site de rezervări
Sincronizare perfectă prin integrare API, care permite realizarea unei rezervări de către turiști direct din site -ul propriu.
Rapoarte în timp real
Rapoarte în timp real
Rapoarte specifice domeniului hotelier care îți oferă informații centralizate în timp real, pentru o imagine de ansamblu a afacerii tale.
Evidență camere și turiști
Evidență camere și turiști
Ai o situație completă în orice moment asupra stării camerelor, evenimentelor, a turiștilor sau a grupurilor, și diminuezi timpul de așteptare la check-in și check- out
Pachete și tarife adaptabile
Pachete și tarife adaptabile
Modifici tariful în funcție de discount-uri și promoții sau de facilitățile incluse: acces piscină, vedere panoramică sau parcare.
Transfer în aplicații de contabilitate
Transfer în aplicații de contabilitate
Datele se pot transfera automat în diferite programe de contabilitate financiară - SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft, Omnidata.
Transfer consum și servicii
Transfer consum și servicii
Îți servești clienții cu rapiditate, iar costurile suplimentare aferente poți să le transferi în contul camerei.
Aplicație dedicată managerilor
Aplicație dedicată managerilor
Ai direct pe telefonul mobil Android, oricând, oriunde te-ai afla, o evidență clară și rapidă a afacerii tale (vânzări, încasări, restanțe, stocuri, rapoarte).
Rulează videoul
Centralizezi într-o singură aplicație toate activitățile unității tale de cazare.
Oricare dintre angajați va învăța rapid să folosească softul
Optimizează-ți activitatea pentru a obține mai mult profit
Software Hotel

Caracteristici Front Office

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Interfața dedicată industriei permite vizualizarea rezervărilor, cazărilor și decazărilor sub forma de diagramă Gantt sau Room Plan diferențiat pe culori, acces rapid la statusul intregului hotel (grad de ocupare/camere libere/camere ocupate/camere defecte/adulți sau copii), management al rezervărilor pe săli de conferință și clădiri individuale, gestionare grupuri de turiști, evenimente și catering sau pachete de vacanță.
 • Conectarea sistemului la aparatele de marcaj fiscale – orice tip de case de marcat sau imprimante fiscale, POS bancar, cititoare coduri de bare, imprimante, dispozitive mobile, cartele și brățări de control-acces; Interfațare cu sisteme de tip DoorLocking, POS si Control Acces.
 • Meniuri în limba română, funcționalități și interfață grafică intuitivă și ușor folosit,ecran dedicat de rezervari si check-in & check-out, scurtături configurabile, meniuri contextuale în funcție de utilizatori.
 • Permite gestionarea mai multor proprietăți integrate în aceeași bază de date, urmărirea în timp real al proceselor de  housekeeping- întreținere și menaj sau control al obiectelor de inventar.
 • Generarea automată din sistem a documentelor necesare la check-in sau check-out și calcul automatal taxelor hoteliere și a altor taxe (taxe de stațiune, salvamont, salvamar).
 • Integrare și sincronizare perfectă cu restaurantul sau alte facilități, Bar, Gym, Spa, Shop și Loc de joacă prin transfer automat pe cameră sau la nivel de grup al consumației și cheltuielilor suplimentare (pat suplimentar, room-service, servicii telefon, acces  piscină/sală fitness, servicii parcare, servicii spălat/călcat haine, etc.).
 • Flexibilitate în configurarea tarifelor pe tipuri de cameră cu posibilitatea modificării la cazare sau acordarea unui discount  direct; Rezervările de grup și blocarea camerelor în baza unui contract corporate se pot realiza prin selecția multiplă a camerelor disponibile; Gestionarea pachetelor de vacanță prin evidența nopților de cazare, meselor incluse în cazare (mic dejun, prânz,  cină) pentru adulți și copii sau alte facilități incluse.
 • Încasare prin diferite forme de plată (Numerar, Card, Tichet de vacanță, Tichet de masă, Tichet valoric, Voucher, Credit,  Virament) și gestionarea plăților în avans la momentul rezervării și stornarea automată a avasului în momentul emiterii  documentelor de vanzare.
 • Restricționarea permisiunilor de acces la informațiile din sistem pe tip de utilizator: șef recepție, recepționer, cameristă,  guvernantă, concierge, gestionar, șef sală, contabil,etc.
 • Istoric al clientului prin accesarea profilului clientului care oferă date de contact, istoric al rezervărilor, facturilor și încasărilor.
 • Preluare online a datelor de identificare fiscală a clienților sau furnizorilor și transmiterea automată prin email a oricărui  document direct din aplicația software.
 • Preluarea Datelor Înalte aplicații (nomenclator produse, stocuri, parteneri, solduri inițiale, prețuri),încărcarea unei baze de date  de produse și servicii existente (denumire, u.m, cota tva).
 • Posibilitatea de a efectua rezervări sau de a efectua operații de pe mai multe stații de lucru.
 • Utilizarea soluției software și de la distanță prin intermediul conexiunii la Internet.
 • Soluția software are la bază sistemul de baze de date Microsoft SQL Server Care oferă viteză și siguranță a datelor.
Software Hotel

Caracteristici Back Office

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Evidența completă a stocului de produse din minibar, cosmetice și igienă corporală sau diverse consumabile și produsede întreținere-încărcarea stocului prin introducerea documentelor de recepție (facturi de cumpărare, avize de însoțire, plus de inventar) și descărcarea automată a stocului pe baza vânzărilor și a documentelor de ieșire (facturi, avize, bonuri de consum sau transfer).
 • Transparență totală și informații în timp real, de oriunde, de pe orice dispozitiv, prin vizualizarea încasărilor și vânzărilor,  recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor client furnizor, evidența instrumentelor de plată bancare (bilet la ordin, ordin de plată), realizarea receptiilor și a vânzărilor,  consultarea stocului de produse, realizarea inventarului, generarea proceselor verbale de modificări de prețuri sau configurarea unei alerte în cazul modificării prețului la furnizor.
 • Prin Înregistrarea în sistemul informatic a informațiilor despre produse, prețuri,furnizori clienți, comenzi, etc se vor genera documente de consum și comandă la furnizor, rapoarte de vânzări, cu o rapiditate și acuratețe maximă, precumși accesul instant alutilizatorilor din orice locație.
 •  Înregistrarea rapidă și ușoară a recepțiilor și a transferurilor între gestiuni, scăderea automată a stocurilor pe baza vânzărilor, realizarea inventarelor chiar și cu ajutorul dispozitivelor mobile dedicate, înregistrarea perisabilităților sau a bonurilor de consum, monitorizarea produselor cu termene de valabilitate, trasabilitate loturi și serii, urmărirea stocurilor minime și realizarea rapidă a comenzilor către furnizori.
 • Import Electronic al extrasului de cont bancar și a borderoului de încasări (ramburs curieri,procesator de plăți).
 • Utilizarea oricărui tip de dispozitiv mobil cu sistem de operare Android pentru introducerea recepțiilor de marfă prin  scanarea codurilor de bare de pe produse direct de la locul recepției; Interogarea cantității stocului, prețului unui produs,  furnizorul acestuia; Realizarea inventarului; Consultarea stocului de produse și a soldului contabil; Vizualizarea diferitelor rapoarte.
 • Gestionarea eficientă a stocului de produse de la recepție sau din minibar, cu posibilitatea integrării modulului dedicat de  vânzare Retail – POS Magazin.
 • Urmărirea tuturor modificărilor efectuate și istoric detaliat pe fiecare utilizator.
 • Integrare programe de contabilitate financiară SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft,  Ascon,Gecom,Omnidata) în care pot exporta facturi de achiziție, facturi vanzare, monetare, încasări și plăti, diminuări și măriri de stoc, modificări de prețuri, clienți și furnizori noi; Import De date din fișiere de tip Excel sau CSV a nomenclatoarelor de produse, furnizori și clienți, stoc inițial de produse, solduri inițiale furnizori și clienți chiar și importul recepțiilor.
 • Integrare prin API cu orice tip platformă (Gomag,Woocommerce,Prestashop,Magento, Bluegento,etc.) și Sincronizare care permite realizarea unei rezervări de către turiști direct din site-ul propriu.
 • Automatizarea proceselor și a fluxurilor de lucru prin sincronizare site propriu, preluare recepții, preluare extrase bancare,  preluare borderou încasări curieri, sincronizare contabilitate, notificări prin SMS/email, urmărire oferte și sarcini, evidență contracte și facturi recurente, administrare parc auto, sincronizare cu platforme de rezervări online.
Software Hotel

Rapoarte și situații

Pentru toate nevoile afecerii tale

 • Setare și configurare rapidă a unui număr infinit de rapoarte prin selectarea propriilor criterii dorite, de filtrare și centralizare;
 • Rapoarte specifice: Raport privind situația turiștilor cazați, Raport grad de ocupare, Raport privind situația rezervărilor simple sau de grup, Raport servire mese pe camere: Mic dejun, Prânz, Cină, Raport curățenie zilnică și camere murdare, Raport de cheltuieli pe cameră, Raport vânzări prin agenții de turism.
 • Tipărire fișă check-in, factură proformă, facturi de vânzare, notă de recepție, raport de gestiune, registru de casă/banca, balanță de materiale, listă stoc, fișă produs, fișă de magazie, jurnal de cumpărări/vânzări, centralizator recepții, dispoziții de plată, chitanță, confirmări de sold, proces verbal de modificare de preț, liste și oferte de preț, proces verbal de inventariere, listă de inventar, bonuri de consum, declarația 394.
 • Raport de încasari pe fiecare utilizator; Raport de vânzări pe servicii, produse și utilizator; Raport de încasări pe forme de plată și cote de TVA;
 • Raport de aprovizionare conform stocurilor existente și a stocului minim stabilit, precum și a rulajului de marfă dintr-o perioadă selectată.
 • Raport stocuri minime necesare și produse cu dată de expirare cu posibilitatea setării unor alerte de notificare pe fiecare produs.
 • Rapoarte de vânzări și achiziții sau cheltuieli, configurabile și centralizate pe diferite criterii (client, furnizori, forme de plată, produs, gestiuni, grupe, perioada, cote TVA, utilizatori, top clienți, produse sau servicii, discount-uri acordate).
 • Rapoarte cu privire la prețul de achiziție, adaosul practicat și profitul obținut, Rapoarte comparative cu privire la evoluția vânzărilor, cheltuielilor și profitului pe zile, luni, ani, Rapoarte referitoare la plățile de TVA.
 • Situație Scadențar cu posibilitatea notificării automate prin email a facturilor scadente sau depășite.
 • Informații centralizate în cadrul Tabloului de bord prin Indicatori și target de performanță stabilite pe lună, trimestru sau an (Ex: Valoarea vânzărilor în ziua curentă și totală, Valoarea medie a vânzărilor pe clienți, Valoarea totală și repartizarea cheltuielilor, Valoarea soldului în casă și bancă, Valoarea încasărilor/plăților la zi, Valoarea stocului, Valoarea totală a sumelor de încasat sau de plătit.
Software Hotel

Module specifice Hotel

Pentru toate nevoile afecerii tale

Mobile Inventory
Mobile Inventory
Mobile Inventory este un modul suplimentar care gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din minibar sau receptie. Creat special pentru realizarea rapidă a inventarului, recepțiilor de marfă și a verificării stocului de produse. Utilizând orice tip de dispozitive mobile cu sistem de operare Android, dotate cu scanner de coduri de bare, aceste operații vor eficientiza timpii de lucru și vor elimina erorile frecvent întâlnite prin practicarea metodelor clasice.
Mobile Manager
Mobile Manager
Mobile Manager este o aplicație dedicată managerilor, care poate fi utilizată de pe orice tip de dispozitiv mobil Android - Telefon sau Tabletă. Integrarea acestei aplicații cu sistemul informatic permite: vizualizarea încasărilor și vânzărilor, recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor client-furnizor, realizarea recepțiilor și a vânzărilor sau consultarea stocului de produse.
e-Commerce API
e-Commerce API
e-Commerce API este un modul care sincronizează site-ul propriu și sistemul de gestiune prin API personalizat. DIsponibilitatea camerelor se actualizează în timp real, rezervările se centralizează într-un singur loc, optimizând timpul de procesare al rezervărilor, erorile de natură umană și mai ales, costurile. Implementarea modulului reduce timpul de lucru al angajaților, prin actualizarea automată a fluxului de lucru cu sistemul de gestiune.

Module suplimentare

Indiferent în ce industrie activezi, alege oricând să integrezi un modul suplimentar în funcție de nevoia afacerii tale.

Mobile Inventory

Gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din magazine sau depozite.

e-Commerce API

Sincronizează magazinul online și sistemul de gestiune prin API personalizat.

Service

Automatizează procesele companiilor care oferă serviciide reparații și mentenanță.

Call Reciever

Identificarea apelantului și a datelor de contact prin sincronizarea cu sistemul informatic.

Display Client

Interfață de afișare pe display dedicat clientului a produselor și a totalului de plată în momentul vânzării.

Mobile Manager

Raportează managerilor informații și rapoarte financiare pe orice dispozitiv mobil Android.

Integrare Contabilitate

Transferă informațiile necesare în programul de contabilitate financiară.

Producție

Evidența clară a consumurilor de materie primă bazat pe rețetar

Tichete Suport Clienți

Înregistrează solicitările clienților și optimizează procesul și viteza de reacție a rezolvării lor.

Parc Auto

Management al flotei și setarea alertelor pentru reînnoirea documentelor specifice.

Marketing

Transmiterea automată a mesajelor sau ofertelor prin email sau SMS către clienți.

Mobile Sales Force

Automatizează vânzarea și distribuția companiilor cu rețea proprie de agenți de vânzări.

Oferte

Generarea și trimiterea automată a ofertelor comerciale către parteneri.

Dashboard

Indicatori financiari centralizați într-un Tablou de bord care îți oferă grafice comparative în timp real și o imagine de ansamblu a activității.

Display Shop

Interfață de afișare pe un display a produselor (poze, denumiri, țara de origine și prețuri sincronizate în timp real).

Contracte

Gestionarea contractelor prin facturare automată a serviciilor recurente.

Care sunt beneficiile implementării?

Controlul și urmărirea angajaților
Timp redus de așteptare și servire a clienților
Sistem informatic ușor de implementat
Evidența vânzărilor, cheltuielilor, profitului și rentabilității
Aplicație intuitivă și ușor de folosit de către orice utilizator
Ușurință în gestionarea multiplelor puncte de lucru
Integrabilitate cu alte soluții financiar contabile și platforme online
Acces de la distanță la indicatorii afacerii

Alte companii care și-au îmbunătățit performanțele, și-au crescut vânzările și au găsit în Selectsoft funcționalitățile de care aveau nevoie.

Studii de caz

Pașii comunicării cu noi

Solicită suport și consultanță din partea unor specialiști care înțeleg nevoile specifice din industria și domeniul în care activezi.

În urma acestei discuții, vom identifica soluția optimă de gestiune a afacerii tale si vom stabili o prezentare demonstrativă pentru soluția software care corespunde obiectivelor tale de business. Ulterior vei primi o ofertă de preț personalizată pe care o vom discuta împreună. Dacă nu este cazul să dezvoltăm noi funcționalități specifice, soluția poate fi implementată de îndată. Prețul, reprezintă efortul, calitatea, expertiza și portofoliul de clienți a companiei noastre.

Analiză

Identificăm nevoile business-ului tău.

Prezentare

Descoperi cum te ajută soluția software.

Ofertare

Primești o cotație de preț personalizată.

Implementare

Stabilim etapele de implementare.

Pentru a identifica soluția adaptată nevoilor tale și o ofertă personalizată, te rugăm să completezi formularul de mai jos.
În cel mai scurt timp vei fi contactat de către unul din specialiștii noștri.