Adaptate domeniului de activitate

Soluții software

Alege ceea ce consideri că este cel mai potrivit pentru afacerea ta și descoperă avantajele oferite de soluțiile software pe care le oferim.

Gestiune stocuri
Gestiune stocuri

Dedicat gestionării stocurilor și aprovizionării, dar si raportări necesare legate de managementul eficient a stocurilor de marfă.

Producție
Producție

Organizarea și optimizarea activității de producție prin evidența clară a rețetelor si generarea rapoartelor specifice.

Retail
Retail

Creat special pentru domeniul comerțului cu amănuntul sau ridicata, celor care vor să își eficientizeze procesul de vânzare, încasare sau fidelizare.

Restaurant
Restaurant

Gestionare eficientă a afacerilor de tip bar, restaurant, catering, fast-food, terasă, club, cafenea, patiserie, street-food.

Service
Service

Pentru eficientizarea activităților de service ale companiilor care doresc să își simplifice operațiunile de service și gestiune a pieselor.

Administrativ
Administrativ

Evidența centralizată a contractelor și abonamentelor oferă o gestionare mai ușoară a facturarii recurente.

Hotel
Hotel

Un sistem software complet care te ajută să iți administrezi eficient, fără eforturi și erori, unitățile de cazare și facilitățile gym & spa.

Soluții mobile
Soluții mobile

Flexibilitate si mobilitate oferita de utilizarea unor aplicatii software dedicate dispozitivelor mobile.

Treci la următorul pas!

Atunci când vrei să treci la următorul pas în eficientizarea afacerii tale trebuie să te gândești la soluții software.

Motivul este acela că, odată cu avansarea tehnologiei, s-a dovedit că afacerile care au refuzat să se adapteze, au făcut loc celor care au știut să apeleze la servicii care să ușureze muncă angajaților și să reducă substanțial timpul de raportare și de analiză a datelor.

Acum, prin soluțiile software regăsite aici, aveți acces la rapoarte instant din orice moment, adaptate la domeniul de activitate.