Skip to main content

”Ușor de accesat. Foarte eficient!„​

Mobile Waiter este un modul dedicat preluării comenzilor din restaurant sau terasă, pe orice dispozitiv mobil – Android și are rolul de a eficientiza viteza de preluare a comenzilor și de a elimina erorile de comunicare frecvent întâlnite. Ospătarii pot introduce simultan mai multe comenzi direct de la mesele clienților, iar comenzile sunt transmise în timp real pentru preparare la bar și bucătărie. Odată finalizată comanda, ospătarul primește o notificare prin care este informat că se pot livra la masă preparatele comandate.

Gestionează cu ușurință comenzile de la masa!

Caracteristici, avantaje și beneficii ale aplicației de preluare a comenzilor în restaurant:​

Comenzi fiabile și mai rapide

Să te bazezi pe memoria chelnerului tău nu este fiabil, iar folosirea hârtiei și a pixului este lentă. Gestionează comenzile din restaurant în mod inteligent.

Preluarea comenzilor simultan

Se pot efectua comenzi de către mai mulți ospătari în același timp, utilizând mai multe dispozitive, nefiind nevoiți să aștepte unul după celălalt la introducerea comenzilor.

Revizuirea și anularea comenzilor anterioare

Poți revizui istoricul comenzilor unei mese și să anulezi articolele dintr-o comandă anterioară. Biletul de anulare a comenzii este trimis direct la bucătărie din aplicația mobilă.

Sincronizare terminale mobile cu desktop

Toate terminalele mobile din punctul de vânzare se sincronizează perfect cu soluția software pentru desktop. Casierul operează soluția Selectsoft pentru desktop, ca să înregistreze plata și pentru a închide comanda.

Preluarea comenzilor a devenit mai ușoară:

  • Dispunere vizuală a mesei cu coduri de culori în funcție de disponibilitate, asigurând o repartizare mai rapidă a locurilor. 
  • Gestionare fiabilă a meselor 
  • Preluare mai rapidă a comenzilor
  • Transfer instantaneu al comenzilor către bucătărie sau bar
  • Operațiuni mai rapide, ceea ce înseamnă un timp mai scurt de servire al clienților
Preluare comenzi de la masa

Leave a Reply