Hotel Grădina Morii | Gestionarea mai eficientă a activității

Hotel Grădina Morii | Gestionarea mai eficientă a activității
Despre client:

Complexul Hotelier Grădina Morii este o destinație emblematică situată în inima unui parc pitoresc, la poalele Dealului Solovan, poziționat în partea de nord a țării, județul Maramureș, unde se întrepătrund istoria și natura.

Având o arhitectură de influență austriacă, hotelul este decorat cu lemn, piatră, obloane decorative și balcoane, ce oferă o atmosferă autentică și un confort deosebit. Inițial, găzduind militari în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și servind ulterior ca spital de pediatrie, clădirea a fost transformată în Hotel Marmația, urmând apoi să fie modernizată. 

Redenumit în 2013 sub numele de Hotel Restaurant Grădina Morii, acesta oferă servicii complete de cazare, gastronomie rafinată în restaurantul din incinta complexului și facilități pentru evenimente și conferințe, toate acestea într-un cadru natural excepțional, cu vedere la râul Iza și oraș.

"Am ales Selectsoft deoarece am dorit să schimbăm sistemul software de gestiune hotelier pe care îl utilizăm, optând pentru o companie apropiată, din același județ. Inițial, software-ul hotelier era elementar, dar, în urma implementării unor modificări și moduri noi de operare, acesta s-a adaptat perfect cerințelor noastre, fiind acum într-un proces de continuă îmbunătățire."

Narcisa Lauruc - Director Hotelier, Hotel Grădina Morii
Ce avantaje a obținut beneficiarul?
Rezultat:

Implementarea Selectsoft la Complexul Hotelier Grădina Morii a adus transformări semnificative, optimizând eficient operațiunile zilnice și îmbunătățind considerabil satisfacția clienților. Prin automatizarea gestionării rezervărilor și facilitarea unei comunicări fluide între angajați, sistemul reduce timpii de așteptare și erorile umane.

Datorită facilităților sale de raportare detaliată, Selectsoft a oferit managementului uneltele necesare pentru a lua decizii informate, ceea ce a condus la optimizarea costurilor și la creșterea eficienței operaționale.

"Aș recomanda Selectsoft, deoarece sunt o echipă tânără, deschisă la nou și la dezvoltare. Nu spun „nu” provocărilor, sunt întotdeauna gata să găsească soluții creative și eficiente care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client."

Narcisa Lauruc - Director Hotelier, Hotel Grădina Morii

Descoperă soluția software de gestiune ideală afacerii tale!

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *