Alege software pentru magazin adaptabil afacerii tale

Soft de gestiune pentru toate activitățile unui magazin.

+0

Clienți

+0

Implementări

+0

Utilizatori

+0

Ore de muncă
Selectsoft - Retail - POS Magazin
Este un program de gestiune și vânzare dedicat companiilor din domeniul comerțului cu amănuntul și cu ridicata care gestionează unul sau mai multe puncte de lucru.

Pentru o companie care are dificultăți în gestionarea stocurilor din depozit sau magazine, a comenzilor sau recepțiilor, are vânzare offline, dar și online, și se mai confruntă și cu perisabilități, gestiunea automatizată printr-un software integrat este soluția salvatoare.
Soluția software Selectsoft
Asigură control total asupra stocului de produse prin înregistrarea aprovizionărilor, vânzărilor și încasărilor. Oferă o viziune de ansamblu asupra aspectelor legate de vânzare, dar și asupra proceselor care asigură succesul unei companii.

Selectsoft - Retail - POS Magazin este un soft care poate fi folosit de către orice magazin alimentar, nealimentar, brutărie și patiserie, aprozare, florării și pet-shop, magazine de haine și încălțăminte, magazine și depozite de materiale de construcții și bricolaj, magazine de instalații, electronice și electrocasnice sau de utilaje și piese auto.

Cum te ajută Selectsoft - POS Magazin?

Identificare produse
Identificare produse
Identifici rapid produsele prin scanarea codului de bare, denumire, cod de producător, echivalent sau prin identificarea vizuală - legume și fructe.
Emitere documente contabile
Emitere documente contabile
Poți emite rapid și ușor nota de recepție, procesul verbal de modificări de pret, perisabilități, inventar sau bonul de consum, în funcție de nevoia ta.
Integrare eCommerce
Integrare eCommerce
Sincronizare perfectă prin integrare API cu orice tip de platformă Magazin Online - Gomag, PrestaShop, Magento, Bluegento, WooCommerce.
Evidența stocului
Evidența stocului
Ai o situație exactă a stocului de produse, în timp real, ești avertizat atunci cand stocul scade sub cantitatea stabilită de tine și îți generează comanda de aprovizionare.
Rapoarte în timp real
Rapoarte în timp real
Rapoarte financiare și Tablou de bord care îți oferă informații centralizate în timp real, pentru o imagine de ansamblu a afacerii tale.
Emitere documente de vânzare
Emitere documente de vânzare
Poți emite bon fiscal, factură de vânzare și chitanță, factură proformă, aviz de însoțire a mărfii sau proces verbal de custodie a mărfii.
Discount și fidelizare
Discount și fidelizare
Poți oferi clienților carduri cu discount și acumulare de puncte, carduri cadou sau discount în cazul produselor cu termen de expirare, perisabile, promoții.
Transfer în aplicații de contabilitate
Transfer în aplicații de contabilitate
Datele se pot transfera în programe de contabilitate financiară - SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft, Omnidata.
Aplicație dedicată managerilor
Aplicație dedicată managerilor
Ai direct pe telefonul mobil Android, oricând, oriunde te-ai afla, o evidența clară și rapidă a afacerii tale (vânzari, încasări, restanțe, stocuri, rapoarte)
Dispozitive mobile
Dispozitive mobile
Realizezi recepția mărfii, inventarul, verifici stocul de produse și poți efectua vânzarea cu ajutorul unui dispozitiv mobil Android.
Rulează videoul
Gestionarea unui magazin simplă și eficientă
Oricare dintre angajați va învăța rapid să folosească softul
Optimizează-ți activitatea pentru a obține mai mult profit

Caracteristicile generale ale aplicației

Software retail

Caracteristici Front Office

Pentru toate nevoile afacerii tale

 • Interfața dedicată industriei permite căutarea articolelor sau serviciilor după denumire, căutare vizuală sau scanarea codului de bare, produse favorite, generarea automată a bonului fiscal, a facturii sau a documentelor specifice industriei, acordare discount, stornare, fidelizare.
 • Conectarea sistemului la aparatele de marcaj fiscale – orice tip de case de marcat sau imprimante fiscale, POS bancar, cititoare  coduri de bare, imprimante, display-uri, cântare electronice cu etichetare sau preluare automată a greutății, dispozitive mobile  dedicate industriei, telefonie, cartele și brățări de control-acces.
 • Meniuri în limba română, funcționalități și interfață grafică intuitivă și ușor de folosit, compatibil cu ecrane touch screen, scurtături configurabile, meniuri contextuale în funcție de utilizatori.
 • Restricționarea permisiunilor de acces la informațiile din sistem pe tip de utilizator: administrator, casier, gestionar, contabil, etc.
 • Generarea bonului fiscal din sistem cuprinde denumirea exactă produsului, cantitatea, unitatea de măsură, prețul, valoarea,  restul, cod fiscal client (bon fiscal cu CF) sau emiterea automată a unei facturi dintr-un bon fiscal selectat.
 • Flexibilitate în alegerea modului de vânzare cu evidența stocului, cu stoc negativ sau fără evidența stocului.
 • Încasare prin diferite forme de plată (Numerar, Card, Tichet de masă, Tichet valoric, Voucher, Credit, Virament).
 • Suspendare vânzare și preluare vânzare nouă, prin utilizarea funcției Bon în așteptare, cu posibilitate de preluare ulterioară și  finalizare a vânzării suspendate.
 • Retur produse prin restituirea contravalorii produsului și emitere automată a dispoziției de plată sau schimb al produsului.
 • Acordare discount/reducere sau majorare de preț bazat pe diferite criterii (ex: produse perisabile, termen de expirare, promoții).
 • Fidelizare clienți prin setare discount automat, card de fidelizare cu discount și  acumulare de puncte sau carduri cadou.
 • Vânzare și prin crearea unui produs compus din mai multe produse (ex: buchet de flori, vopsele cu pigmenți, pachete cadou).
 • Vânzare rapidă prin preluarea unei oferte sau facturi proforme realizate anterior.
 • Emitere avize de însoțire a mărfii, facturi proforme, procese verbale de custodie, oferte de preț.
 • Preluare online a datelor de identificare fiscală a clienților sau furnizorilor.
 • Transmiterea automată prin email a oricărui document direct din aplicația software.
 • Generare și tipărire etichete de coduri de bare pe imprimante specializate cu role autoadezive, generarea unor liste de  coduri  de bare sau etichete de preț de  raft sau promoționale  tipărite pe imprimantă de documente în diferite formate A4, A3, A5.
 • Preluarea datelor  din  alte  aplicații  (nomenclator produse, stocuri, parteneri,  solduri  inițiale,  operații / manopere, prețuri),   încărcarea unei baze de date de produse existente (denumire, u.m, cod de bare, cota tva).
 • Posibilitatea de a efectua vânzări sau de a introduce simultan documente de pe mai multe stații de lucru.
 • Utilizarea soluției software și de la distanță prin intermediul conexiunii la Internet.
 • Soluția software are la bază sistemul de baze de date Microsoft SQL Server care oferă viteză și siguranță a datelor.
Software retail

Caracteristici Back Office

Pentru toate nevoile afacerii tale

 • Evidența completă a stocului de produse – încărcarea stocului prin introducerea documentelor de recepție (facturi de  cumpărare, avize de însoțire, proces verbal de custodie, raport de producție, plus de inventar) și descărcarea automată a  stocului  pe baza vânzărilor și a documentelor de ieșire ( facturi, avize, bonuri de consum sau transfer).
 • Transparență totală și informații în timp real, de oriunde, de pe orice dispozitiv, prin vizualizarea încasărilor și vânzărilor,   recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor  client-furnizor, evidența instrumentelor de plată bancare (bilet la ordin, ordin de plată), realizarea recepțiilor și a vânzărilor,  consultarea stocului de produse, realizarea inventarului,  generarea proceselor verbale de  modificări  de  prețuri sau  configurarea unei alerte în cazul modificării prețului la furnizor.
 • Înregistrarea  în  sistemul  informatic a  informațiilor  despre produse,  prețuri, furnizori-clienți, comenzi, etc. vor  genera   documentele de vânzare, comandă, rapoarte de vânzări, cu o rapiditate și acuratețe maximă, precum și accesul instant al   utilizatorilor din orice locație.
 • Înregistrarea rapidă și ușoară a recepțiilor și a transferurilor între gestiuni, scăderea automată a stocurilor pe baza vânzărilor,  realizarea inventarelor chiar și cu ajutorul dispozitivelor mobile dedicate, înregistrarea perisabilităților sau a bonurilor de  consum, monitorizarea produselor cu termene de valabilitate, trasabilitate loturi și serii,  urmărirea stocurilor minime  și   realizarea rapidă a comenzilor către furnizori.
 • Import electronic al extrasului de cont bancar și a borderoului de încasări (ramburs curieri, procesator de plăți).
 • Utilizarea oricarui tip de dispozitiv mobil cu sistem de operare Android pentru introducerea recepțiilor de marfă prin   scanarea codurilor de bare de pe produse direct de la locul recepției; Interogarea cantității stocului, prețului unui produs,  furnizorul acestuia;  Realizarea inventarului; Realizarea unei comenzi sau a unei vânzări de pe teren de către agenți cu  posibilitatea facturării și pregătirii mărfii de la depozit; consultarea stocului de produse și a soldului contabil, vizualizarea  diferitelor rapoarte.
 • Sincronizarea tuturor punctelor de lucru în timp real permite vizualizarea și modificarea instantanee a diferitelor informații  referitoare la prețuri de vânzare, produse, inventare sau rapoarte complexe.
 • Integrare cu programe de contabilitate financiară SAGA, WinMentor, Softerom, Ciel, Arhimedes-ContNET, Albasoft, Dsoft,  Ascon, Gecom, Omnidata) în care se pot exporta facturi de achiziție, facturi de vânzare, monetare, încasări și plăti, diminuări și  măriri de stoc, modificări de prețuri, clienți și furnizori noi; Import de date din fișiere de tip Excel sau CSV a nomenclatoarelor  de produse și rețete, furnizori și clienți, stoc inițial de produse, solduri inițiale de furnizori și clienți chiar și importul recepțiilor.
 • Integrare prin API cu orice tip de platformă Magazin Online (Gomag, Woocommerce, Prestashop, Magento, Bluegento,  etc.) și sincronizarea nomenclatorului de produse, prețuri și stocuri de produse, inclusiv preluarea comenzilor din magazin  online.
 • Automatizarea proceselor și a fluxurilor de lucru prin sincronizare cu magazin online, preluare recepții, preluare extrase  bancare, preluare borderou încasări curieri, sincronizare contabilitate, notificări prin SMS/email, urmărire oferte și task-uri,  evidență contracte și facturi recurente, administrare parc auto, sincronizare cu platforme de rezervări online.
Software retail

Rapoarte și situații

Pentru toate nevoile afacerii tale

 • Setare și configurare rapidă  a unui număr infinit de rapoarte prin selectarea propriilor criterii dorite, de filtrare și centralizare.
 • Tipărire notă de recepție, facturi de vânzare, raport de gestiune, registru de casă / bancă, balanță de materiale, listă stoc, fișă  produs, fișă de magazie, jurnal de cumpărări/vânzări, centralizator recepții, dispoziții de plată, chitanță de încasare, confirmări  de sold, proces verbal de modificare de preț, liste și oferte de preț, proces verbal de inventariere, lista de inventar, bonuri de  consum, rapoarte de producție, proces verbal de dezmembrare, devize de lucrări, fișă de garanție, declarația 394, declarația  Intrastat.
 • Raport de realizări pe fiecare utilizator, Raport de vânzări pe produse și pe utilizator, Raport de încasări pe forme de plată și  cote de TVA, Raport de vânzări comparative pe intervale orare.
 • Raport de închidere de zi pe fiecare utilizator și forme de plată, Raport de verificare a vânzărilor și încasărilor, Raport de  vânzări centralizat pe produse.
 • Raport de aprovizionare conform stocurilor existente și a stocului minim stabilit, precum și a rulajului de marfă dintr-o  perioadă selectată.
 • Listă stocuri minime necesare și produse cu dată de expirare cu posibilitatea setării unor alerte de notificare pe fiecare  produs.
 • Rapoarte de vânzări și achiziții sau cheltuieli, configurabile și centralizate pe diferite criterii (client, furnizori, forme de plată,  produs, agent, gestiuni, grupe, puncte de lucru, furnizori, perioadă, loturi, cote TVA, utilizatori, top clienți, produse sau servicii,  discount-uri acordate).
 • Rapoarte cu privire la prețul de achiziție, adaosul practicat și profitul obținut, Rapoarte comparative cu privire la evoluția  vânzărilor, cheltuielilor și profitului pe zile, luni, ani, Rapoarte referitoare la plățile de TVA.
 • Situație Scadențar cu posibilitatea notificării automate prin email a facturilor scadente sau depășite.
 • Informații centralizate în cadrul Tabloului de bord prin  Indicatori și target de performanță stabilite pe lună, trimestru sau an (Ex: Valoarea  vânzărilor  în  ziua  curentă  și  totală, Valoarea medie a  vânzărilor  pe  clienți, Valoarea  totală  și repartizarea  cheltuielilor, Valoarea soldului în casă și bancă, Valoarea încasărilor/plăților la zi, Valoarea stocului, Valoarea totală a sumelor de încasat sau de plătit)
Software retail

Module specifice Retail

Pentru toate nevoile afacerii tale

Sincronizare METRO Cash & Carry
Sincronizare METRO Cash & Carry
Modulul de Integrare prin import facturi METRO Cash & Carry a fost dezvoltat cu scopul de a gestiona traseul produselor de la furnizor în depozit sau magazin, în toate etapele sale: recepția produselor, calcularea prețurilor, actualizarea nomenclatorului de produse conform datelor de pe factură. Automatizarea importului de facturi METRO Cash & Carry reduce la sub 5 minute timpul necesar întocmirii unei note de recepție (NIR). Procesul de preluare pe baza facturii METRO Cash & Carry se realizează simplu, cu toate caracteristicile produselor. Utilizând interfața de preluare a facturilor, se pot modifica direct prețul de vânzare și adaosul. Tot din interfață se poate gestiona partea de prețuri, cu discount-uri, promoții, și taxe suplimentare printr-un proces corect de introducere a datelor în soluția de gestiune.
Mobile Manager
Mobile Manager
Mobile Manager este o aplicație dedicată managerilor, care poate fi utilizată de pe orice tip de dispozitiv mobil Android - Telefon sau Tabletă. Integrarea acestei aplicații cu sistemul informatic permite: vizualizarea încasărilor și vânzărilor, recepțiilor și documentelor de vânzare, informații despre furnizori și clienți, fișa produsului, fișa clientului, evidența restanțelor client-furnizor, realizarea recepțiilor și a vânzărilor sau consultarea stocului de produse.
e-Commerce API
e-Commerce API
e-Commerce API este un modul care sincronizează magazinul online și sistemul de gestiune prin API personalizat. Stocurile și prețurile se actualizează în timp real, comenzile se centralizează într-un singur loc, optimizând timpul de procesare al comenzilor, erorile de natură umană și mai ales, costurile. Implementarea modulului reduce timpul de lucru al angajaților, prin actualizarea automată a fluxului de lucru cu sistemul de gestiune.
Mobile Inventory
Mobile Inventory
Mobile Inventory este un modul suplimentar care gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din magazine sau depozite. Creat special pentru realizarea rapidă a inventarului, recepțiilor de marfă, vânzării de la raft și a verificării stocului de produse. Utilizând orice tip de dispozitive mobile cu sistem de operare Android, dotate cu scanner de coduri de bare, aceste operații vor eficientiza timpii de lucru și vor elimina erorile frecvent întâlnite prin practicarea metodelor clasice.
Mobile Sales Force
Mobile Sales Force
Mobile Sales Force este un modul care automatizează vânzarea și distribuția companiilor cu rețea proprie de agenți de vânzări. Modulul suplimentar permite realizarea unei comenzi sau a unei vânzări de pe teren de către agenți, cu posibilitatea facturării și pregătirii mărfii de la depozit. Totodată, agenții au acces la consultarea stocului de produse și a soldului contabil sau vizualizarea diferitelor rapoarte financiare.

Module suplimentare

Indiferent în ce industrie activezi, alege oricând să integrezi un modul suplimentar în funcție de nevoia afacerii tale.

Mobile Inventory

Gestionează fluxurile de lucru a stocurilor de marfă din magazine sau depozite.

e-Commerce API

Sincronizează magazinul online și sistemul de gestiune prin API personalizat.

Service

Automatizează procesele companiilor care oferă serviciide reparații și mentenanță.

Call Reciever

Identificarea apelantului și a datelor de contact prin sincronizarea cu sistemul informatic.

Display Client

Interfață de afișare pe display dedicat clientului a produselor și a totalului de plată în momentul vânzării.

Mobile Manager

Raportează managerilor informații și rapoarte financiare pe orice dispozitiv mobil Android.

Integrare Contabilitate

Transferă informațiile necesare în programul de contabilitate financiară.

Producție

Evidența clară a consumurilor de materie primă bazat pe rețetar

Tichete Suport Clienți

Înregistrează solicitările clienților și optimizează procesul și viteza de reacție a rezolvării lor.

Parc Auto

Management al flotei și setarea alertelor pentru reînnoirea documentelor specifice.

Marketing

Transmiterea automată a mesajelor sau ofertelor prin email sau SMS către clienți.

Mobile Sales Force

Automatizează vânzarea și distribuția companiilor cu rețea proprie de agenți de vânzări.

Oferte

Generarea și trimiterea automată a ofertelor comerciale către parteneri.

Dashboard

Indicatori financiari centralizați într-un Tablou de bord care îți oferă grafice comparative în timp real și o imagine de ansamblu a activității.

Display Shop

Interfață de afișare pe un display a produselor (poze, denumiri, țara de origine și prețuri sincronizate în timp real).

Contracte

Gestionarea contractelor prin facturare automată a serviciilor recurente.

Care sunt beneficiile implementării?

Controlul și urmărirea angajaților
Timp redus de așteptare și servire a clienților
Sistem informatic ușor de implementat
Evidența vânzărilor, cheltuielilor, profitului și rentabilității
Aplicație intuitivă și ușor de folosit de către orice utilizator
Ușurință în gestionarea multiplelor puncte de lucru
Integrabilitate cu alte soluții financiar contabile și platforme online
Acces de la distanță la indicatorii afacerii

Alte companii care și-au îmbunătățit performanțele, și-au crescut vânzările și au găsit în Selectsoft funcționalitățile de care aveau nevoie.

Studii de caz

Pașii comunicării cu noi

Solicită suport și consultanță din partea unor specialiști care înțeleg nevoile specifice din industria și domeniul în care activezi.

În urma acestei discuții, vom identifica soluția optimă de gestiune a afacerii tale si vom stabili o prezentare demonstrativă pentru soluția software care corespunde obiectivelor tale de business. Ulterior vei primi o ofertă de preț personalizată pe care o vom discuta împreună. Dacă nu este cazul să dezvoltăm noi funcționalități specifice, soluția poate fi implementată de îndată. Prețul, reprezintă efortul, calitatea, expertiza și portofoliul de clienți a companiei noastre

Analiză

Identificăm nevoile business-ului tău.

Prezentare

Descoperi cum te ajută soluția software.

Ofertare

Primești o cotație de preț personalizată.

Implementare

Stabilim etapele de implementare.

Pentru a identifica soluția adaptată nevoilor tale și o ofertă personalizată, te rugăm să completezi formularul de mai jos.
În cel mai scurt timp vei fi contactat de către unul din specialiștii noștri.