Skip to main content

Despre client​:

Popas Pop este pensiunea în care te deconectezi de cotidian și te bucuri de lucrurile esențiale. O oază de liniște și rafinament, un refugiu pitoresc așezat în inima naturii. Un popas la distracție într-o ambianță deosebită cu aspect rustic, unde servirea clienților la mese se face ca la carte.

Provocarea:

Popas Pop și-a dorit o soluție software care să îi ajute să își servească rapid clienții și să reducă timpul de preluare și de preparare a comenzilor.

În trecut preluarea comenzile se realiza greoi și nu a fost deloc eficientă, ba mai mult era întotdeauna predispusă la erori. Pensiune Popas Pop a avut nevoie de o soluție software care să asigure preluarea corectă a comenzilor și să eficientizeze și să ușureze activitatea fiecărui ospătar.

O altă problemă cu care s-a confruntat a fost rulajul mare de stocuri și lipsa unui sistem coerent de gestionare a lor, dar și automatizarea fluxului de lucru pentru pensiune cum ar fi: înregistrarea rapidă a rezervărilor și a cazărilor, gestionarea de grupuri și evenimente, emitere automată a documentelor fiscale și generarea de rapoarte în timp real despre gradul de ocupare, situația camerelor sau a turiștilor. Controlul afacerii a devenit astfel o misiune imposibilă.

Rezolvarea oferită de implementarea soluției software​:

Pentru a răspunde nevoilor clientului Popas Pop am propus și implementarea Soluției Software Selectsoft, care cuprinde următoarele funcționalități principale:

 • Evidența stocului – situație exactă a stocului de produse și a rețetelor, emiți nota de recepție, procesul verbal de modificări de preț și perisabilități, inventar sau diverse rapoarte în funcție de nevoie.
 • Administrarea eficientă a rezervărilor și gestionarea spațiilor disponibile utilizând o diagramă dedicată.
 • Preluare comenzi – ospătarii preiau comanda pe PC sau telefon, iar comenzile sunt transmise în timp real pentru preparare la bar și bucătărie.
 • Distribuirea și urmărirea comenzilor cu ajutorul unui ecran de afișare pentru bucătărie.
 • Rapoarte financiare și Tablou de bord care îți oferă informații centralizate în timp real, pentru o imagine de ansamblu a afacerii.

”După achiziționarea programul Selectsoft am putut vedea stocul mult mai bine și în timp real, ne-a ajutat pe partea de hotel cu rezervare camerelor, la viteza preluării comenzilor prin intermediul tabletelor, la vizualizarea comenzilor preluate cu ajutorul Kitchen Screen-ului și pentru ușurința de a introduce și verifica facturile de la furnizori.”

Adrian Bratu – Manager Popas Pop​

Rezultat​ – implementarea soluției software Selectsoft:

Câteva dintre beneficiile și rezultatele obținute de clientul Popas Pop, datorate soluției software Selectsoft:

 • Timp redus de așteptare și servire a clienților
 • Vizibilitate totală asupra unității
 • Comunicare eficientă și în timp real între ospătari, bucătărie
 • Informații centralizate în cadrul Tabloului de bord care o oferă o imagine de ansamblu a afacerii
 • Aplicație dedicată managerilor direct pe telefonul mobil Android, pe care o poți accesa oricând, oriunde te-ai afla.
 • Rapoarte personalizate și ușor de accesat.

”Recomand Selectsoft pentru profesionalism, tehnologie, implicare și calitatea serviciilor oferite inclusiv cea umană, sau mai ales cea umană, a tuturor celor cu care am interacționat de la Selectsoft.”​

Adrian Bratu – Manager Popas Pop​
Soluției software Restaurant - Hotel

Leave a Reply