Skip to main content

În contextul actual al afacerilor, gestionarea eficientă a procesului de achiziții este esențială pentru optimizarea timpului și a efortului depus în acest sens. 

Modulul Comenzi de Achiziție este un component important în sistemele de management al resurselor întreprinderii (ERP). Acesta oferă instrumentele necesare pentru gestionarea și optimizarea procesului de achiziții. Acest modul permite integrarea ușoară, asigurând astfel un flux de informații neîntrerupt și coerent în cadrul organizației.

Datorită modulului de Comenzi de Achiziție Selectsoft, gestionarea achizițiilor devine rapidă și eficientă. Acest modul permite crearea listei de produse care urmează să fie comandate dintr-un singur ecran al sistemului. De asemenea, permite editarea statusului comenzilor și transformarea comenzii într-o factură de achiziție. Grație funcționalităților sale avansate, modulul permite urmărirea performanței furnizorilor și identificarea celor mai buni parteneri pe termen lung.

Caracteristici și avantaje esențiale

Automatizarea procesului de aprovizionare

Lista de produse care urmează să fie comandată este centralizată într-un singur loc în programul de gestiune Selectsoft, oferindu-ți o evidență clară și actualizată în timp real a statusului comenzilor.

Odată livrată marfa, comanda se finalizează prin facturare parțială sau finală.

Vizibilitate și control total

Acest modul oferă o evidență clară asupra achizițiilor de la furnizori, permițându-ți să obții cele mai bune prețuri și oferte pentru produsele pe care le comercializezi. Utilizatorii pot genera rapoarte detaliate privind achizițiile, oferindu-le o perspectivă clară asupra cheltuielilor și a eficienței procesului de aprovizionare.

În momentul generării unei comenzi dintr-o comandă de achiziție, vei putea vedea toți furnizorii de la care s-a achiziționat fiecare produs.

De asemenea, sistemul de gestiune va recomanda ultimul furnizor de la care s-a făcut achiziția, la cel mai mic preț.

Flexibilitate și personalizare

Dacă recomandarea oferită de sistem nu este pe placul utilizatorilor, furnizorul poate fi schimbat cu alt partener din sistem. Modulul este conceput pentru a se adapta nevoilor fiecărei companii, permițând personalizarea fluxurilor de lucru.

Totodată, vor fi disponibile mai multe informații despre fiecare furnizor, precum prețul și data achiziției fiecărui produs, oferindu-ți control și vizibilitate completă asupra istoricului achizițiilor. Acest modul permite companiilor să reducă riscurile asociate cu stocurile insuficiente sau suprasolicitate, asigurând o gestionare optimă a resurselor.

Maximizati eficienta aprovizionarii cu interfata inovatoare a modulului de comenzi de achiziți de la Selectsoft

Beneficiile modulului de Comenzi de achiziție

1. Reducerea timpului și costurilor operaționale – automatizarea procesului de achiziție îți economisește timp și reduce costurile asociate gestionării manuale.

2. Evidență în timp real – ai acces la informații actualizate despre statusul comenzilor și stocurilor, permițându-ți să iei decizii rapide și informate.

3. Control sporit – poți monitoriza și gestiona eficient toate aspectele procesului de achiziție, asigurând conformitatea cu politicile interne și maximizând eficiența operațională.

4. Optimizarea costurilor – prin centralizarea informațiilor despre furnizori și achiziții, poți negocia mai eficient și poți alege întotdeauna cele mai avantajoase oferte.

Cu funcționalități avansate de gestionare, vizibilitate în timp real și flexibilitate în alegerea furnizorilor, acest modul îți oferă tot ce ai nevoie pentru a transforma procesul de achiziție într-un avantaj competitiv.

Implementarea modulului de comenzi de achiziție de la Selectsoft este esențială pentru eficientizarea și digitalizarea operațiunilor de aprovizionare, simplificând și optimizând acest proces.

Modul comenzi de achizitie Selectsoft

Leave a Reply