Skip to main content

Despre client:

De mai bine de 11 ani, Patmir face parte din rețeaua de magazine CBA Nord Vest, acesta fiind situat în Remetea, Maramureș. Clientul a dorit să implementeze aparatele de reciclare Tomra, integrate cu soluția software de gestiune Selectsoft. Această inițiativă a fost parte dintr-un program mai larg de gestionare a deșeurilor și de promovare a unui mediu mai curat, cunoscut sub numele de RetuRO.

Ce avantaje a obținut beneficiarul în urma integrării cu aparatele de reciclare Tomra?

1. Eficiență crescută în gestiunea deșeurilor

Aparatul de reciclare Tomra, integrate cu soluția software Selectsoft, a permis clientului să gestioneze mult mai eficient returul ambalajelor. Aceste aparate identifică, sortează și depozitează automat recipientele reciclabile, reducând astfel timpul și efortul necesar pentru gestionarea acestora.

SGR intrgrarea aparatelor de reciclare Tomra

2. Fidelizarea clienților

Prin utilizarea voucherelor primite în schimbul ambalajelor reciclate, magazinul a reușit să încurajeze clienții să revină pentru noi achiziții. Aceasta nu doar că promovează un comportament ecologic, dar și întărește relația dintre magazin și clienții săi, consolidând astfel loialitatea acestora.

3. Implementarea aparatelor de reciclare TOMRA

Cu ajutorul sistemului SGR (Sistem de Garanție Returnare), clienții magazinului pot returna ambalajele utilizate și primi în schimb vouchere pe care le pot folosi pentru a cumpăra alte produse. Acest program nu doar că încurajează reciclarea, dar și fidelizează clienții, oferindu-le un motiv în plus să revină la magazin.

4. Optimizarea soluției software de gestiune

Integrarea sistemului Selectsoft cu aparatele de reciclare Tomra a îmbunătățit considerabil sistemul de gestiune al magazinului. Soluția software de gestiune permite monitorizarea în timp real a volumului de deșeuri reciclate, a voucherelor emise și a eficienței întregului proces. Astfel, Patmir poate lua decizii mai informate și poate ajusta rapid strategiile de reciclare.


„Implementarea aparatelor de reciclare TOMRA cu sistemul software de gestiune Selectsoft a fost simplă și eficientă. Procesul a fost bine gestionat de echipa de implementare, iar integrarea s-a realizat fără probleme. Utilizarea voucherelor în sistemul de gestiune Selectsoft, emise de aparatul Tomra este rapidă datorată automatizărilor realizate, ceea ce ne economisește mult timp. Am observat o creștere semnificativă a eficienței operaționale.

Roman Adalbert – administrator, Patmir CBA Nord Vest

Rezultat:

Implementarea aparatelor de reciclare Tomra a avut un impact semnificativ. Nu doar că a îmbunătățit procesele interne și a crescut eficiența operațională, dar a și contribuit la creșterea gradului de satisfacție a clienților.


Ajutorul primit din partea echipei de suport tehnic a fost întotdeauna rapid și prompt la orice întrebare sau nelămurire întâmpinată ulterior implementării.”

Roman Adalbert – administrator, Patmir CBA Nord Vest

Această inițiativă a adus beneficii tangibile magazinului și comunității sale. Magazinul continuă să fie un exemplu de bune practici în domeniul gestionării deșeurilor și al sustenabilității, demonstrând că investițiile în soluții ecologice și eficiente pot avea un impact pozitiv semnificativ.

Solutie software integrata cu aparatele de reciclare TOMRA

Leave a Reply