Selectsoft @ GoTech World

Selectsoft @ GoTech World

Anul 2020 a adus multe schimbări, nu numai în zona de business, ci și în modul nostru de interacționare și comunicare. În perioada 11-12 Noiembrie 2020, GoTech World, eveniment dedicat transformării digitale, s-a desfășurat în mediul online, aducând laolaltă experți din toate domeniile și ramurile IT.

Platforma disponibilă participanților de organizatori a facilitat networking-ul între reprezentanți ai companiilor cu profiluri și servicii diverse. Mai mult decât atât, platforma a oferit 8 “scene” diferite pentru toate sectoarele care impacteaza economia internă și externă. Selectsoft, a fost prezentă în cadrul evenimentului astfel mărindu-și vizibilitatea în fața potențialilor clienți. 

Evenimentul a fost ocazia potrivită pentru Selectsoft pentru a-și face cunoscută paleta largă de servicii oferite printre care se numără dezvoltarea și comercializarea aplicațiilor de gestiune pentru societăți, urmărirea vânzărilor în timp real, emiterea documentelor aferente vânzării care respectă cadrul legislativ și optimizarea sau gestionarea stocurilor de produse. Mai mult decât atât, Selectsoft a venit în întâmpinarea clienților și nevoilor lor, învățând totodată și despre provocările cu care se confruntă, fie că este vorba de provocări specifice industriei, cât și generale, care afectează mediul de business. Selectsoft lucrează în permanență la personalizarea și îmbunătățirea soluțiilor software iar acest eveniment a fost un prilej prin care compania a luat pulsul actual al pieței, clienților și schimbărilor din diferitele industrii pentru care Selectsoft comercializează soluțiile de software. 

Printre temele abordate de speakerii prezenți la eveniment se numără securitatea informațiilor și a datelor, digitalizarea în contextul actual și noul model de lucru precum și prezentarea beneficiilor transformării digitale asupra educației. Pe lângă multitudinea de teme abordate, evenimentul a beneficiat și de diversitate la nivel de industrii, printre ele fiind prezente Transformare Digitală, Retail și e-Commerce, DevOps, Securitate Cibernetică, Marketing Digital, Operațiuni IT și Java.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și modele de start-up-uri care, așa cum toți participanții au observat, te motivează să aduci ceva nou pe piață pentru a fi prezentat în cadrul următoarei ediții a evenimentului.

Ne bucurăm că am fost prezenți, chiar și virtual, date fiind condițiile actuale, la acest eveniment și așteptăm să vedem ce va aduce nou atât anul care vine, cât și următoarea ediție a GoTech World.

Pentru mai multe informații despre soluțiile software de gestiune, echipa Selectsoft vă stă la dispozitie.

Related Posts