Skip to main content

Anul 2020 a adus multe schimbări, nu doar în zona de business, ci și în modul nostru de interacționare și comunicare. În perioada 11-12 noiembrie 2020, GoTech World, un eveniment dedicat transformării digitale, s-a desfășurat online. Evenimentul a reunit experți din toate domeniile și ramurile IT.

Platforma disponibilă participanților de organizatori a facilitat networking-ul între reprezentanți ai companiilor cu profiluri și servicii diverse. Mai mult decât atât, platforma a oferit 8 “scene” diferite pentru toate sectoarele care impacteaza economia internă și externă. Selectsoft, a fost prezentă în cadrul evenimentului astfel mărindu-și vizibilitatea în fața potențialilor clienți. 

Evenimentul a fost ocazia potrivită pentru Selectsoft să-și facă cunoscută paleta largă de servicii. Acestea includ dezvoltarea și comercializarea aplicațiilor de gestiune pentru societăți, urmărirea vânzărilor în timp real, emiterea documentelor aferente vânzării care respectă cadrul legislativ și optimizarea sau gestionarea stocurilor de produse.

Selectsoft a venit în întâmpinarea clienților și nevoilor lor. A învățat despre provocările cu care se confruntă, fie specifice industriei, fie generale, care afectează mediul de business. Compania lucrează permanent la personalizarea și îmbunătățirea soluțiilor software. Evenimentul a fost un prilej prin care Selectsoft a luat pulsul actual al pieței, clienților și schimbărilor din diferitele industrii pentru care comercializează soluțiile software.

Ce teme au fost abordate

Printre temele abordate de speakerii prezenți la eveniment s-au numărat securitatea informațiilor și a datelor, digitalizarea în contextul actual și noul model de lucru. De asemenea, s-au discutat beneficiile transformării digitale asupra educației. Evenimentul a avut diversitate la nivel de industrii, cu prezențe din Transformare Digitală, Retail și e-Commerce, DevOps, Securitate Cibernetică, Marketing Digital, Operațiuni IT și Java.

Au fost prezentate și modele de start-up-uri, care au inspirat participanții să aducă inovații pe piață pentru a fi prezentate la următoarea ediție.

Ne bucurăm că am fost prezenți, chiar și virtual, la acest eveniment. Așteptăm cu nerăbdare să vedem noutățile aduse de anul viitor și de următoarea ediție a GoTech World.

actualizari-soft-gestiune-iulie

Leave a Reply