Skip to main content

Despre client:​

Prezentă pe piața românească încă din anul 2007, compania Bad Dog Office Distribution a devenit furnizor de încredere pentru soluții IT și telecomunicații în mediul de afaceri din Cluj-Napoca. Cu o echipă experimentată și capacități extinse, sunt dedicați să ofere servicii IT full-service, satisfăcând toate nevoile tehnologice ale companiilor în atingerea obiectivelor lor de business.

”Calitatea lucrărilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea și specializarea personalului tehnic și operativ asigură satisfacerea celor mai exigente solicitări ale beneficiarilor, recomandând societatea Bad Dog Office Distribution ca una dintre cele mai competitive de pe piață.”

”În ultimii ani , datorită adaptării la noile nevoi și diversificarea produselor și serviciilor oferite, am avut o creștere peste media pieței. Automat a venit și necesitatea schimbării și automatizării fluxurilor de lucru pentru a nu scădea calitatea cu care ne-am obșinuit clienții. Pasul către un ERP devenise inevitabil.
În urma unei analize de durată, discuții și demo-uri cu mai mulți producători de ERP, am decis că Selecsoft se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Pe lângă funcționalități a contat și deschiderea către personalizarea soluției pentru nevoile noastre uneori nișate.”

Cristi Birle – Administrator Bad Dog Office Distribution​

Ce avantaje a obținut compania?

  • Control crescut asupra stocurilor și asupra costurilor
  • Acces ușor la informații actualizate, structurate într-o bază unică de date​
  • Rapoarte detaliate și analize rapide (fluctuația costurilor, vânzări, produse etc.)​
  • Control asupra relației cu clienții și acces la istoricul interacțiunilor cu aceștia​
  • Generarea unor strategii de business, pe baza analizelor complexe și rapoartelor detaliate​
  • O imagine mult mai clară și exactă asupra activității​
  • Reducerea timpilor de lucru si de preluare / procesare comenzi​
  • Creșterea satisfacției clienților și îmbunătățirea relațiilor cu aceștia​

”Am avut o imagine mult mai clară și exactă asupra activității. Am reușit să luăm mai rapid decizii de management pe baza acestor informații.
Am reușit să înlăturăm procese duble care erau time-consuming. Acum fiecare coleg știe momentul în care se află un proces, stadiul lucrărilor și comenzilor, situațiile clienților sau al stocurilor și a devenit mai independent în luarea deciziilor. A scăzut timpul de reacție și ne oferă posibilitatea de a ne concentra mai bine pe relația cu clienții.”

Cristi Birle – Administrator Bad Dog Office Distribution​

Rezultatul:​

Cu Selectsoft, Bad Dog Office Distribution a reușit să elimine procesele duble care consumau mult timp. Odată cu implementarea acestei soluții software, fiecare angajat știe exact în ce fază se află un proces, stadiul lucrărilor și comenzilor, situațiile clienților sau ale stocurilor. Astfel, comunicarea a devenit mai fluidă și eficientă.

Folosind Selectsoft, compania s-a putut concentra pe îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților lor. Acum pot oferi informații actualizate în timp real despre comenzile plasate și termenele de livrare.

Au avut parte de o optimizare semnificativă a fluxului de lucru din cadrul companiei. Angajații se pot concentra pe sarcinile lor principale și nu mai pierd timp prețios cu sarcini redundante sau repetate. Acest lucru a condus la o creștere a eficienței și a productivității în întreaga organizație.

Bad Dog Office Distribution este un exemplu elocvent al modului în care utilizarea soluțiilor software adecvate poate aduce transformări majore într-o afacere. Implementând Selectsoft le-a permis să-și atingă obiectivele și să se dezvolte într-un mod sustenabil.

”Recomandăm Selectsoft! Partenerii care ne-au cerut sfatul se află cumva în situația în care eram noi anii trecuți. A fost destul de simplu să le explicăm unde este avantajul implementării soluției Selectsoft, ce câștigă și unde trebuie să se adapteze și ei. Un alt aspect pentru care am făcut această recomandare este deschiderea și timpul alocat pentru a personaliza ERP-ul pe nevoile fiecăruia. Noi vom implementa și alte module îndată ce timpul ne va permite – cred că este un argument destul de clar în privința direcției și satisfacției.”

Cristi Birle – Administrator Bad Dog Office Distribution​

Leave a Reply