Skip to main content

Despre client​:

ACIM S.A este o societate comercială cu capital integral privat al cărui obiect de activitate acoperă practic întreaga gamă de lucrări din domeniul construcțiilor.

De-a lungul anilor, societatea s-a specializat în execuția lucrărilor edilitare, construcțiilor și proiectelor utilitare pentru fluide. De asemenea, a excelat în construcții civile, amenajări peisagistice și irigații, precum și în conservarea și restaurarea monumentelor istorice.

Provocarea​:

S-au confruntat cu nevoia de vizibilitate în timp real asupra tuturor proiectelor și în același timp și-au dorit trasabilitatea mărfurilor care se folosesc în șantierele proprii și controlul transferurilor, a bonurilor de transfer să fie foarte precis.

Monitorizarea consecventă, precisă și fiabilă a materialelor, a consumului de materii prime și a produselor utilizate reduce erorile și întârzierile și se reflectă în calitatea proiectelor.

”Societatea noastră activează în domeniul construcțiilor din anul 1994, iar datorită fluxului foarte mare de materiale am constatat că procedura de scriere manuală a bonurilor de consum este una de durată. Pentru eficientizarea acesteia am încercat să căutăm un program care să le genereze în momentul în care produsele aflate în stoc sunt introduse în operă. Așa i-am găsit pe cei de la Selectsoft care au reușit să adapteze programul și modulele conform cerințelor noastre. În tot acest timp aceștia au dat dovadă de profesionalism și răbdare în vederea obținerii unui rezultat final bazat pe nevoile societății noastre. Suntem profund mulțumiți de această colaborare și sperăm, pe viitor, în extinderea acesteia și pe alte module.”

Bogdan Împușcatu Societatea Comercială ACIM S.A​

Rezolvarea oferită de implementarea soluției software​:

Deoarece activitatea unei companii de construcții implică 85% muncă de șantier, pentru echipa ACIM am propus și implementat soluția software Selectsoft pentru gestiunea stocurilor și aplicația mobilă pentru inventariere și transferul materialelor/produselor direct de pe șantiere.

Rezultat​ – oferit de soluția software Selectsoft:

Printre rezultatele obținute de către societatea comercială ACIM în urma implementării soluție software Selectsoft se numără:

  • Controlul precis al stocurilor
  • Transferul produselor din anumite gestiuni
  • Transferul documentelor către programul de contabilitate
  • Evidența exactă și în timp real al materialelor
  • Alocarea eficientă și rapidă a resurselor
  • Managementul consumurilor

Utilizarea aplicației mobile pentru inventariere a simplificat semnificativ monitorizarea și gestionarea resurselor pe șantier, îmbunătățind eficiența și precizia operațiunilor.

Implementarea soluției software a avut rezultate imediate. Controlul precis al stocurilor și transferul eficient al documentelor către programul de contabilitate au redus semnificativ timpul necesar pentru aceste operațiuni. În plus, alocarea rapidă și eficientă a resurselor a asigurat desfășurarea fără întreruperi a activităților pe șantier, contribuind la finalizarea proiectelor în termenii stabiliți.

Acim - Solutie software gestiune stocuri

Leave a Reply