Cel mai mare parc de dezmembrări auto din România își gestionează operațiunile, susținut de Selectsoft

Cel mai mare parc de dezmembrări auto din România își gestionează operațiunile, susținut de Selectsoft
Despre client

Land Rover Yard este cel mai mare parc de dezmembrări auto din România, dedicat posesorilor de Land Rover și Jaguar care oferă servicii complete, punând accent pe calitatea produselor şi pieselor folosite în reparaţiile pe care le efectuează și în service-ul auto.

Îndeplinesc standardele riguroase de calitate ale producătorului Land Rover și asigură protecția integrală și garanția vehiculelor.

Provocare

Principalul obiectiv urmărit de echipa Land Rover Yard prin implementarea unui sistem software integrat, a fost acela de a uni partea de dezmembrări cu cea de service auto.

Odată cu anii, dinamica accelerată dintre volumul mare de clienți și comenzile onorate la timp, a determinat nevoia de control riguros al stocurilor și o gestiune cât mai precisă.

Unica soluție pentru activitatea specifică de service și dezmembrări a fost implementarea unui sistem software capabil să se adapteze cerințelor și necesităților unui business de succes.

“Perioada în care sortai şi păstrai informaţiile în zeci de fișiere a trecut - este mult prea multă informaţie care vine din diferite direcţii şi nu poţi să pierzi timp să o înțelegi. Comunicarea trebuie să se facă rapid şi eficient, altfel rişti să fii eliminat din piaţă. Pentru a preîntâmpina asta, ai nevoie de un sistem informatic eficient care te ajută să controlezi ce se întâmplă în interior şi să fii flexibil la exterior."

Cristian Vernica Service & Dezmembrări LAND ROVER YARD
Soluția

Soluția Software Selectsoft acoperă toate cerințele echipei Land Rover Yard, ba mai mult a fost adaptată și personalizată exclusiv după solicitările, dinamica și scalabilitaea acestui business.

Care au fost obiectivele implementării:

  • un control cât mai riguros al stocului
  • întocmirea rapoartelor de dezmembrare
  • întocmirea de devize și comenzi service
  • evidența vânzărilor, încasărilor și a plăților

"Noi am ales sistemul Selectsoft după îndelungi căutări și suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută. Raportul calitate / preț este unul excelent, iar promptitudinea și seriozitatea îi definesc categoric! Datorită echipei de dezvoltare, implementare și suport, pot zice că sistemul Selectsoft face ca locația noastră să funcționeze eficient!”

Cristian Vernica Service & Dezmembrări LAND ROVER YARD
Rezultatul

După cei 3 ani de la implementarea soluției software Selectsoft, Land Rover Yard utilizează programul de gestiune dezmembrări și service auto pe toate operațiunile specifice activității sale și ne recomandă cu încredere și altor afaceri.

Printre rezultatele obținute se numără:

  • acuratețea și trasabilitatea datelor
  • eficientizarea și reducerea timpului de execuție
  • vizibilitatea și controlul costurilor de service 
  • acces în timp real la rapoarte de profitabilitate a vehiculelor dezmembrate
  • gestionarea precisă a stocurilor
Related Posts