Skip to main content

Sinpur Energy comercializează o gamă completă de echipamente și accesorii necesare realizării instalațiilor fotovoltaice de producere a energiei din surse alternative din anul 2015. Echipa Sinpur Energy oferă soluții personalizate pentru sisteme fotovoltaice și asigură servicii de expertiză, întreținere și reabilitare.

În contextul actual al pieței, digitalizarea afacerii a devenit un factor esențial pentru a rămâne competitivi și a îmbunătăți eficiența operațională.

Provocarea

Prima provocare a echipei Sinpur Energy a fost controlul riguros al gestiunii stocurilor, în special pentru panouri fotovoltaice și accesorii. Își doreau ca marfa să fie preluată corect, să se scadă automat din stoc la fiecare comandă și să aibă o evidență clară a mișcării produselor.

Prioritară a fost configurarea și personalizarea soluției după procesele interne, creând documente pentru gestionarea comenzilor în lei și valută, pentru furnizori și clienți. De asemenea, Sinpur Energy avea nevoie de un mod simplu și automatizat de trimitere a ofertelor, cu evidența clară a serviciilor și produselor pentru fiecare lucrare.

Digitalizarea afacerii a permis integrarea acestor cerințe într-un mod fluid și eficient, facilitând accesul la informații actualizate și precise.

Soluția – digitalizarea afacerii

Ca răspuns la toate nevoile celor de la Sinpur Energy, am propus și implementat cu succes soluția Selectsoft. Am reușit să îmbunătățim serviciile logistice, atingând obiectivele de performanță pe durata ciclului de livrare. Am optimizat numărul și volumul comenzilor executate sau livrate, am redus cheltuielile de depozitare și transport și am îmbunătățit gestionarea stocurilor, esențială pentru controlul afacerii.

Cu soluția software Selectsoft am ajutat la automatizarea activității comerciale, prin echilibrarea cererii cu oferta de produse și reducerea costurilor operaționale.

Rezultatul oferit de digitalizarea afacerii

Odată implementate soluțiile software, toate procesele de lucru ale lui Sinpur Energy au fost optimizate. Printre cele mai importante rezultate obținute, se numără:

  • Controlul riguros al stocurilor (evidența stocului în timp real)
  • Gestionarea eficientă a volumului de comenzi
  • Reducerea costurilor operaționale.
  • Atingerea obiectivelor de performanță
  • Îmbunătățirea duratei ciclului de livrare, numărului și volumul comenzilor executate sau livrate
  • Controlul total al afacerii de pe un dispozitiv mobil
  • Siguranță și control al tuturor ofertelor centralizate
  • Diminuarea timpilor de pregătire a comenzilor
  • Acuratețe maximă a comenzilor de aprovizionare 

Ca efect direct al implementării soluției Selectsoft, de acum Sinpur Energy își centralizează informațiile privind stocul, clienții, produsele și prețurile în timp real. Noul proces a contribuit la creșterea profitabilității afacerii, dar și a satisfacției portofoliului de clienți.

Digitalizarea afacerii a jucat un rol crucial în transformarea modului în care Sinpur Energy operează, aducând numeroase beneficii pe termen lung.

Selectsoft_sinpur_digitalizarea_afacerii_din_industria_energiei_electrice

Leave a Reply