Skip to main content

Printre modulele soluțiilor SelectSoft se numără, desigur, și componenta de Marketing, care constă în transmiterea automată a alertelor, notificărilor sau ofertelor prin email sau SMS către clienți. 

Astfel, prin integrarea modului sendSMS, SelectSoft adaugă extraopțiuni Marketingului prin SMS. Afacerile care utilizează soluțiile SelectSoft au la îndemână un instrument suprem în materie de comunicare şi marketing: SMS-ul. Este cel mai direct și personal canal digital de comunicare. SMS-urile au o rată de deschidere de 98-99% și sunt citite în max. 3 minute de la primire; prin urmare, comunicarea cu clienții, angajații, colaboratorii devine rapidă și eficientă. De asemenea, e important de menționat că SMS-ul este un instrument ieftin și 100% măsurabil. Toate aceste caracteristici se aliniază eforturilor SelectSoft și nevoilor antreprenorilor: cât mai simplu, rapid, fără erori.

Prin modulul sendSMS poți trimite: alerte, notificări privind facturi și contracte (cu link scurt de unde pot fi descărcate), notificări privind statusul comenzii /livrării, remindere, notificări privind reduceri & promoții.

Compania specializată în SMS Marketing & Mobile Advertising, sendSMS, adaugă în portofoliu o nouă integrare și un nou parteneriat cu SelectSoft, dezvoltator de soluții software integrate. sendSMS a realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, RPA, integratoare din toată lumea. Astfel, clienții partenerilor sendSMS pot gestiona ușor și rapid campanii SMS personalizate și notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, oferte.


„Viitorul este deja aici! Cantitatea uriașă de date cu care lucrează companiile mari nu ar putea fi gestionată fără softuri de automatizare și integrare, care să eficientizeze fluxurile de lucru, timpul și costurile. Ne bucurăm să participăm activ la inovațiile tehnologice ale momentului și să colaborăm cu echipa Selectsoft.”

Liviu Băltoi – Manager sendSMS.ro 

Selectsoft integrat cu SendSMS

Mai multe despre sendSMS

Platforma sendSMS.ro a fost lansată în 2008, fiind atunci prima platformă web de notificări multichannel din România. Până în prezent, sendSMS a realizat peste 30 de integrări no-code & low-code cu platforme eCommerce, CRM-uri, ERP-uri, integratoare. Au colaborat cu peste 2000 de companii din România și din întreaga lume. SendSMS.ro a fost premiată drept „Cea mai bună platformă de mobile advertising din România” la European Enterprise Awards 2021.

sendSMS contribuie la dezvoltarea afacerilor printr-o gamă variată de produse și servicii. Acestea includ module SMS gratuite no/low-code și integrare prin API cu orice platformă. De asemenea, oferă Mobile Advertising pe bazele operatorilor GSM și Bulk SMS. Serviciile includ notificări RCS Business (SMS-uri Rich Media), notificări Viber și SMS bidirecțional.

Mai mult, Sendsms oferă Mail2SMS & SMS2Mail, Short URL, QR Code și 2FA & OTP via SMS. În plus, include și HLR Number Lookup. Află mai multe detalii AICI.

Trimitere-automata-pe-e-mail-a-realizarilor-POS-768x341-actualizari

Leave a Reply