E Van Wijk | Cum a reușit cea mai mare companie de transport rutier optimizeze procesele din service

E Van Wijk | Cum a reușit cea mai mare companie de transport rutier să optimizeze procesele din service
Despre client

“Livrăm siguranță, încredere și loialitate” este ceea ce promit cei din echipa Logistic E Van Wijk. Compania Logistic E Van Wijk dispune de o flotă proprie de peste 170 de camioane și este specializată în transportul rutier extern și intern în regim de camion complet sau de grupaj. Compania oferă servicii logistice și de depozitare în cele două locații din Cluj-Napoca și București. Fiind o companie de transport de mari dimensiuni, investesc constant în flota lor și în digitalizarea activității.

Provocarea

Echipa E Van Wijk și-a dorit o soluție care să le ofere un control al stocurilor, gestionarea eficientă a volumului de comenzi service pentru flota proprie, dar și vizibilitate asupra întregii activități. Dorința lor a fost una clară, erorile umane trebuiau eliminate și aveau nevoie să se bazeze pe date reale pentru a putea acționa la timp și pentru a putea lua decizii bine informate.

"Având nevoie de o aplicație pentru gestionarea activității din service și a stocurilor de piese, am făcut o analiza a aplicațiilor disponibile. În urma acestei analize, am ajuns la concluzia că soluția software a celor de la Selectsoft satisface cel mai bine așteptările pe care le avem pentru administrarea activității din service și integrarea cu soluția ERP."

Adrian Banc | Logistic E Van Wijk
Soluția

Ca răspuns la provocările și nevoile cu care s-a confruntat clientul nostru am propus și implementat soluția Selectsoft pentru Service auto, împreună cu gestiunea stocurilor, modulul pentru evidența comenzilor de achiziție a pieselor din service și modulul pentru pontajul servisanților.

Echipa E Van Wijk a resimțit nevoia de vizibilitate și control asupra întregii activități, iar pentru asta utilizează în prezent soluția software personalizată pentru preluarea și procesarea tuturor comenzilor, asigurând trasabilitatea acestora, precum și accesul la rapoarte preferențiale, atât în timp real, cât și pentru perioadele anterioare.

"Cu soluția software Selectsoft putem gestiona cu succes activitatea din service. În special avem o viziune clară asupra timpilor de lucru pentru reparații, la nivel de deviz, gestionarea facilă a stocului de piese, prin utilizare coduri de bare, dar putem și reduce stocul de piese, ținând cont de rulaje, stoc minim, stoc piese echivalente."

Adrian Banc | Logistic E Van Wijk
Rezultatul

Odată implementate soluțiile software, echipa E van wijk se bucură acum de un management eficient al activității. Printre cele mai importante rezultate obținute, se numără:

  • Acuratețe comenzi de achiziție
  • Control riguros al stocului
  • Gestionarea eficientă a volumului de comenzi service
  • Ușurință și rapiditate în pregătirea comenzilor (aplicație mobilă pentru pregătirea pieselor)
  • Gestionarea și trimiterea rapoartelor pe e-mail cu o frecvență stabilită

"Compania Selectsoft s-a dovedit a fi un partener de încredere, unde am găsit suport când am întâmpinat probleme în utilizarea aplicației sau pentru solicitări de dezvoltări suplimentare."

Adrian Banc | Logistic E Van Wijk
Related Posts