Selectsoft | Actualizări MARTIE

Selectsoft | Actualizări MARTIE
Știai că soluțiile software Selectsoft se îmbunătățesc zi de zi?

Utilizează o soluție software pentru gestionarea afacerii care să îți aducă multiple beneficii, inclusiv eficientizarea proceselor de lucru, îmbunătățirea productivității și calității, precum și creșterea competitivității pe piață.

Facturi împerecheate

1. Facturi din extern | Determinarea costului de achiziție

Cunoști adevăratul cost de achiziție al produselor? 

Noua funcționalitate îți permite să determini costul real de achiziție în cazul produselor din import sau UE prin cumularea tuturor cheltuielilor aferente fiecărei comenzi  (factura de la furnizor, facturi de taxe vamale sau de transport). 

Costul de achiziție va crește direct proporțional în funcție de cantitate, greutate sau volum prin asocierea facturii primite de la furnizorul produselor, cu alte facturile de taxe sau transport aferente achiziției produselor.

Plajă procente de adaos la recepții

2. Alertă pentru produsele cu adaos în afara plajei stabilite

Din cauză că prețurile de furnizor se modifică des, este foarte important să știi dacă prețurile tale de vânzare sunt potrivite și dacă adaosurile sunt corespunzătoare, pentru a nu fi în pierdere.

Setează o plajă de adaos, minimă și maximă, pentru fiecare produs/categorie de produse/furnizor, iar dacă prețurile de furnizor s-au modificat, în momentul recepției sistemul calculează automat dacă adaosurile se încadrează în plajele setate pentru a nu cauza pierderi. Poți vizualiza și un raport cu produsele care nu se încadrează, pentru ca ulterior să poți face modificări.

Emitere carduri cadou

3. Carduri cadou magazin

Acordă oportunitatea clienților de a oferi cunoștințelor carduri cadou personalizate cu brand-ul tău, care mai apoi să fie utilizate de către beneficiari pentru a face achiziții de produse sau servicii din magazinele fizice.

Coduri QR

4. Etichete cu coduri QR

Te-ai confruntat vreodată cu imposibilitatea de a scana un produs din cauza faptului că, scanner-ul nu reușea să citească codul de bare?De acum poți genera etichete cu coduri QR direct din sistemul informatic, pentru produsele care nu au cod de bare, dar și pentru produsele cu cod care nu se scanează ușor. 

*Sugerăm trecerea la codurile QR clienților care au coduri mai mari de 13 cifre și celor care au etichete de dimensiuni reduse, iar citirea este greoaie.

Related Posts