Skip to main content

Despre Spitalul Universitar de Urgență Elias:​

Spitalul Universitar de Urgență Elias este un spital clinic universitar aflat în București, care asigură asistența medicală de specialitate, preventivă, curativă, de urgență, de recuperare, de îngrijiri în caz de graviditate și maternitate precum și a copiilor și nou-născuților și desfășoară o activitate de cercetare și învățământ.

Spitalul Elias a fost înființat în anul 1936 de către Fundația Familiei Menachem H. Elias.

O instituție în care fiecare angajat vine cu dorința și mândria de a participa la mai binele creat de toți. Un loc în care inovația, perseverența și cinstea sunt puse în slujba cercetării medicale și a calității actului medical, un reper al excelenței în medicina de specialitate europeană, un centru de referință al asistenței medicale de urgență din București.

Ce avantaje a obținut compania?

  • Control crescut asupra stocurilor de butelii
  • Optimizarea timpilor de staționare a buteliilor
  • Acces ușor la informații actualizate, structurate într-o bază unică de date
  • Rapoarte detaliate și analize rapide 
  • O imagine mult mai clară și exactă asupra activității
  • Reducerea timpilor de lucru
  • Urmărirea în timp real a numărului de zile de staționare al buteliilor
  • Simplificarea procesului de introducere și transfer al buteliilor

Soluția Selectsoft a fost considerată cea mai bună opțiune pentru gestionarea buteliilor de oxigen din spital. Programul informatic Selectsoft ne permite simplificarea și eficientizarea gestionării buteliilor de oxigen, precum și reducerea costurilor.

Avesalon Liliana – Director Administrativ, Spitalul Universitar de Urgență Elias​

Rezultatul:​

Cu Selectsoft, Spitalul Universitar de Urgență Elias a reușit să monitorizeze îndeaproape buteliile de oxigen și modul în care sunt distribuite pe secțiile spitalului, respectiv au optimizat timpul de staționare al buteliilor pe secții. Au obținut rapoarte exacte și în timp real prin care determină numărul de zile de staționare și calculul chiriilor pentru respectivele butelii.

Soluția software este simplă, prietenoasă, organizată. Extensibilitatea soluției software – poate fi utilizată și pentru gestionarea altor categorii de mărfuri. Recomandăm Selectsoft fiindcă produsul informatic ne furnizează informații exacte, complete, care facilitează procesul de adoptare a deciziilor. Apreciem în mod deosebit profesionalismul, răbdarea și promptitudinea echipei Selectsoft pe toată durata procesului de implementare a programului informatic de gestiune.

Avesalon Liliana – Director Administrativ, Spitalul Universitar de Urgență Elias​

Prin adoptarea Selectsoft, Spitalul Universitar de Urgență Elias a observat o reducere semnificativă a erorilor administrative legate de gestionarea buteliilor de oxigen. De asemenea, echipa medicală a putut aloca mai mult timp îngrijirii pacienților, datorită eficientizării proceselor interne. În plus, spitalul a beneficiat de o transparență sporită în monitorizarea stocurilor, fapt care a condus la o gestionare mai bună a resurselor și la reducerea pierderilor.

Actualizare Martie 2023 soft gestiune

Leave a Reply