POPAS POP | A reușit obțină vizibilitate maximă și ofere o servire impecabilă clienților la mese, datorită soluției software Selectsoft

POPAS • POP | A reușit să obțină vizibilitate maximă și să ofere o servire impecabilă clienților la mese, datorită soluției software Selectsoft
Despre client

Popas Pop este pensiunea în care te deconectezi de cotidian și te bucuri de lucrurile esențiale. O oază de liniște și rafinament, un refugiu pitoresc așezat în inima naturii. Un popas la distracție într-o ambianță deosebită cu aspect rustic, unde servirea clienților la mese se face ca la carte.

Provocarea

Popas Pop și-a dorit o soluție care să îi ajute să își servească rapid clienții și să reducă timpul de preluare și de preparare a comenzilor.

În trecut preluarea comenzile se realiza greoi și nu a fost deloc eficientă, ba mai mult era întotdeauna predispusă la erori. Pensiune Popas Pop a avut nevoie de o soluție care să asigure preluarea corectă a comenzilor și să eficientizeze și să ușureze activitatea fiecărui ospătar.

O altă problemă cu care s-a confruntat a fost rulajul mare de stocuri și lipsa unui sistem coerent de gestionare a lor, dar și automatizarea fluxului de lucru pentru pensiune cum ar fi: înregistrarea rapidă a rezervărilor și a cazărilor, gestionarea de grupuri și evenimente, emitere automată a documentelor fiscale și generarea de rapoarte în timp real despre gradul de ocupare, situația camerelor sau a turiștilor.Controlul afacerii a devenit astfel o misiune imposibilă.

Soluția

Pentru a răspunde nevoilor clientului Popas Pop am propus și implementat Soluția Software Selectsoft, care cuprinde următoarele funcționalități principale:

”După achiziționarea programul Selectsoft am putut vedea stocul mult mai bine și în timp real, ne-a ajutat pe partea de hotel cu rezervare camerelor, la viteza preluării comenzilor prin intermediul tabletelor, la vizualizarea comenzilor preluate cu ajutorul Kitchen Screen-ului și pentru ușurința de a introduce și verifica facturile de la furnizori.”

Adrian Bratu - Manager Popas Pop
Rezultatul

Câteva dintre beneficiile și rezultatele obținute de clientul Popas Pop, susținut de soluția software Selectsoft:

  • Timp redus de așteptare și servire a clienților
  • Vizibilitate totală asupra unității
  • Comunicare eficientă și în timp real între ospătari, bucătărie
  • Informații centralizate în cadrul Tabloului de bord care o oferă o imagine de ansamblu a afacerii
  • Aplicație dedicată managerilor direct pe telefonul mobil Android, pe care o poți accesa oricând, oriunde te-ai afla.
  • Rapoarte personalizate și ușor de accesat.

”Recomand Selectsoft pentru profesionalism, tehnologie, implicare și calitatea serviciilor oferite inclusiv cea umană, sau mai ales cea umană, a tuturor celor cu care am interacționat de la Selectsoft.”

Adrian Bratu - Manager Popas Pop
Related Posts