Selectsoft | Actualizări FEBRUARIE

Selectsoft | Actualizări FEBRUARIE
Știai că soluțiile software Selectsoft se îmbunătățesc zi de zi?

Vrei să îți simplifici activitatea de zi cu zi sau să obții mai simplu datele necesare pentru optimizarea proceselor interne? Poți alege funcționalitatea, care consideri că s-ar potrivi companiei tale, este important să te îndrepți către o variantă adaptată nevoilor afacerii tale.

Mesaje de informare din sistemul informatic

1. Sms-uri de informare

Trimite mesaje de informare clienților tăi, direct din sistemul informatic. Dacă dorești să transmiți aceeași informație unui sau mai multor clienți simultan, îi selectezi pe cei la care dorești să ajungă SMS-ul.Apoi redactezi conținutul textului sau și mai simplu, poți să folosești mesaje deja salvate ca predefinite, dacă informația trebuie transmisă în mod repetat.

Ex: “Comanda este în curs de livrare”, “Luna aceasta îți oferim 5% discount la toate produsele”

Conectare terminale bancare

2. Integrarea simultană cu multiple POS-uri bancare

Selectsoft facilitează încasarea cu cardul și poate fi integrat cu multiple POS-uri bancare, simultan. Pentru a nu mai plăti inutil comisioane interbancare, încasează cu terminalul bancar corespunzător cardului cu care dorește să achite clientul.

Evidența vânzărilor in timp real

3. NOU | Rapoarte pe telefonul mobil

Toți cei care doresc să fie la curent și din mers cu sănătatea afacerii lor, au disponibile rapoarte financiare pe telefonul mobil – Android.Ai la dispoziție în timp real evidența vânzărilor, încasărilor și a plăților la furnizor.Noua funcționalitate poate să fie folosită de manageri cât și de agenții care sunt pe teren.

Multiple metode de plata

4. Noi metode de plată disponibile

Folosește noile metode de plată disponibile pentru a reduce timpul clienților petrecut la casă, prin încasarea valorii împărțită pe mai multe carduri.Pentru o mare diversitate se pot folosi inclusiv încasare cu multiple tipuri de tichete, cum ar fi tichete de masă, tichete cadou și tichete valorice.

Fii la curent cu noutățile! Ia legătura cu noi pentru a descoperi ce beneficii poți avea și cum poți activa aceste funcționalități.

Related Posts