Skip to main content

Preluarea automată a facturilor METRO prin Selectsoft în Horeca​

Industria Horeca se confruntă constant cu provocări legate de gestionarea eficientă a timpului și resurselor. Procesul manual de preluare a facturilor este adesea consumator de timp și predispus la erori, ceea ce poate duce la probleme de inventar. Datorită colaborării cu METRO Cash & Carry, am dezvoltat o interfață de preluare automată a facturilor, special concepută pentru a întâmpina nevoile specifice afacerilor din Horeca.

Caracteristici principale ale interfeței​

Interfața dispune de funcții avansate care transformă radical modul în care sunt preluate facturile și recepționate mărfurile. Printre aceste caracteristici se enumeră: 

  • Sincronizarea în timp real cu catalogul Metro
  • Importul automatizat al facturilor Metro
  • Prelucrarea recepției facturii importate în interfața specială a modulului de import

Beneficiile implementării

  • Eficiență îmbunătățită

Procesele de recepție și facturare sunt realizate mult mai rapid, cu o reducere semnificativă a erorilor umane.

  • Reducere costuri

Minimizarea erorilor și reducerea timpului de procesare a facturilor scade costurile operaționale.

  • Optimizare a fluxului de lucru

Fluxul de lucru este optimizat, personalul putând să se concentreze mai mult pe servirea clienților și pe alte activități cu valoare adăugată.

Cum poți să beneficiezi de importul Metro?​

Adoptarea interfeței de preluare automată a facturilor Metro în Selectsoft este un proces simplu, care începe cu o consultație cu un specialiști din echipa Selectsoft. În cadrul acestei consultări inițiale, vei avea oportunitatea să discuți direct nevoile specifice afacerii tale și să explorezi în detaliu funcționalitățile și beneficiile interfeței.

Prin implementarea acestei soluții, afacerile din domeniu pot beneficia de sincronizarea în timp real cu catalogul METRO, importul automatizat al facturilor și prelucrarea recepției facturilor într-o interfață specială. Aceasta îmbunătățește eficiența și reduce costurile operaționale. De asemenea, optimizează fluxul de lucru, permițând personalului să se concentreze pe activități cu valoare adăugată.

Selectsoft-actualizari-martie-principale-2024

Leave a Reply