Skip to main content

Implementarea soft-ului de gestiune Selectsoft tip bar-restaurant care asigură servirea rapidă și eficientă a clienților.

DESPRE CLIENT 

Evolution este unul dintre cele mai vechi și cunoscute fast food-uri din oraș. Situat în centrul vechi al orașului, pragul restaurantului este călcat în fiecare zi de iubitori de pizza și fast food cu tradiție și de calitate. Evolution este perfect pentru ieșirile între prieteni, pentru petreceri private sau mâncare rapidă după o noapte de club. În plus, oferă și posibilitatea de a comanda mâncare acasă sau la birou.

PROVOCAREA

Fast Food Evolution a avut, de-a lungul anilor, o creștere constantă a numărului de clienți. De aceea, au avut nevoie de o soluție care să facă față unui flux de clienți crescător. În plus, au dorit să asigure servirea rapidă a acestora.

Din cauza cozilor lungi, comunicarea dintre clienți și angajații restaurantului era marcată de presiune. Clienții își doreau mâncarea cât mai rapid. Angajații, la rândul lor, își doreau să muncească fără interferențe. Restaurantul și-a dorit să evite cozile tipice unui fast-food. O altă cerință a fost ca soluția software nouă să asigure respectarea ordinii comenzilor.

Problema comunicării dintre angajați

O altă problemă pe care fast food-ul a avut nevoie să o rezolve a fost comunicarea dintre membrii echipeiOperatorul de vânzare comunica verbal bucătăriei fiecare comandă. Acest lucru reprezenta un risc pentru preluarea corectă și rapidă a fiecărei comenzi.

Evolution a avut nevoie de o soluție software gestiune stocuri care să îi ajute și cu pierderile tipice unei astfel de afaceri. Au avut probleme în estimarea corectă a necesarului de alimente și deseori o parte din stoc era aruncată. Soluția pe care o foloseau înainte nu le oferea niciun fel de informație cu privire la data expirării anumitor produse.

SOLUȚIA PROPUSĂ – SOFT-UL DE GESTIUNE SELECTSOFT

Pentru a răspunde tuturor nevoilor fast food-ului Evolution am propus și implementat soft-ul de gestiune Selectsoft – Bar-Restaurant. Ea include și modulele adiționale Mobile Kitchen, Client order și Mobile ManagerSoft-ul de gestiune restaurant propus se potrivește afacerilor de tip fast food, bar, restaurant terasă sau cafenea.

Problema cozilor din restaurant a fost rezolvată prin implementarea în locație a unui panou afișaj comenzi. După ce clientul comandă și achită, el primește un bon cu un număr de ordine. Clientul poate verifica în orice moment pe ecranul din locație care e statusul comenzii sale. Mai mult, face asta ocupând un loc liniștit la masă sau socializând cu prietenii. Când comanda e gata, doar o ridică și se bucură de ea. Am evitat astfel formarea cozilor la tejghea și am îmbunătățit comunicarea dintre clienți și angajații restaurantului. 

Implementare in cadrul Fast Food Revolution - soft-ul de gestiune Selectsoft

Pentru a facilita comunicarea dintre membrii echipei și a servi mai rapid clienții am dotat bucătăria cu un echipament hardware, PC  pe care se trimit automat comenzile. După ce operatorul de vânzare preia comanda clientului, cu un singur click comanda ajunge la bucătar. Când bucătarul termină de preparat comanda, cu un singur click actualizează panoul afișaj client și anunță operatorul de vânzări că mâncarea e gata, pregătită să fie servită clientului. Soluția software este intuitivă, ușor de folosit și mai ales, eficientă. 

Generarea rapoartelor detaliate

Pierderile cauzate de produsele perisabile au fost minimizate folosind soft-ul de gestiune de stocuri implementat. El oferă o viziune de ansamblu asupra necesarului de produse în funcție de vânzări. Mai mult, oferă și rapoarte detaliate despre produsele care sunt pe cale să expire. Astfel, managementul Evolution poate lua decizii informate despre strategia de vânzare astfel încât să valorifice la maxim stocul de produse

Soluția software gestiune stocuri generează rapoarte complexe în funcție de indicatorii de care are managerul nevoie. De exemplu, se pot urmări rapoarte legate de situația vânzărilor în funcție de orele de vârf, cu vânzări maxime, în funcție de activitatea ospătarilor, mesele cele mai profitabile, produsele cele mai vândute etc. Se pot consulta rapoarte de aprovizionare, dar și lista de inventar în timp real. Toate rapoartele sunt personalizate în funcție de nevoile Evolution și ajută la luarea celor mai bune decizii de business. 

Managementul Fast food Evolution poate controla afacerea oricând, de la distanță, cu ajutorul aplicației Mobile Manager. Astfel, el poate vedea cât a vândut și când nu este conectat fizic la afacere. Aplicația funcționează oricând și permite luarea de decizii de oriunde. 

REZULTATUL OFERIT DE SOFT-UL DE GESTIUNE SELECTSOFT

În urma implementării soluției software complete bar-restaurant, Fast food Evolution își servește clienții mai rapid și fără erori de ordine umană. Echipa comunică eficient, lucru care se reflectă și în interacțiunea cu clienții. Timpul de așteptare a fost redus considerabil, iar cozile au fost eliminate complet. Pierderile alimentare au fost aduse la un minim, astfel afacerea funcționează fluid și la capacitate maximă.

Leave a Reply