De unde e cel mai bine sa achizitionezi o solutie informatica pentru afacerea ta?

De unde e cel mai bine sa achizitionezi o solutie informatica pentru afacerea ta?

Te-ai documentat si te-ai convins ca afacerea ta poate avea numeroase beneficii in urma unui proces de automatizare. Asadar ai luat decizia de a achizitiona un soft. Felicitari, ai luat decizia corecta! Dar acum urmeaza intrebarea fireasca: de unde il achizitionezi? La fel ca in orice domeniu, si in cel al dezvoltarii unui astfel de sistem cum este GestSEL, exista:

  •  dezvoltatori, adica cei care au creat efectiv sistemul
  • retaileri care vand soft-uri pe care nu le-au dezvoltat ei, ci le-au achizitionat la randul lor de la dezvoltatori

Iti prezentam cateva avantaje importante pe care le ai in momentul in care achizitionezi softul de la dezvoltatorul sau initial.

  1. Asistenta

Acesta este punctul cel mai important. Este evident ca echipa care a gandit, proiectat si creat softul respectiv, stie absolut totul despre el. Nu exista intrebare la care acestia sa nu aiba raspuns. Este adevarat ca dezvoltarea tehnologiei a permis crearea unui soft performant, pe care te poti baza si in care poti avea incredere. Insa este firesc ca exista posibilitatea ca la un moment dat acesta sa afiseze o eroare. Poate fi ceva marunt, insa tu ca si client fara cunostinte avansate de programare, te vei afla in imposibilitatea de a rezolva problema. In acel moment, apelezi la firma de la care ai achizitionat softul. Daca l-ai cumparat de la dezvoltator, procesul va fi unul extrem de simplu, intrucat asa cum spuneam, pentru echipa care l-a creat, softul nu are niciun fel de secrete. Dar daca l-ai cumparat de la un alt retailer, acesta cel mai probabil nu se va descurca la fel de bine in rezolvarea unei problem tehnice.

Tot in categoria asistenta, este important sa mentionam faptul ca Select Soft este o echipa locala, formata din tineri entuziasti si talentati. Spre deosebire de o multinationala in care nu stii niciodata cum dai de cineva, aici problema se rezolva rapid, iar clientul are contact direct cu dezvoltatorul.

  1. Acreditare

GestSel este un soft care poate fi utilizat in diferite entitati comerciale: magazin, restaurant, hotel etc. Iar elementele pe care le gestioneaza, pe langa partea organizatorica, se refera si la rapoartele contabile. Acreditarea este asadar vitala pentru buna functionare a softului si a afacerii tale, si totodata pentru a fi in deplina legalitate. Achizitionarea softului de la dezvoltator garanteaza automat acreditarea. Achizitionarea sa de la diversi retaileri impica un risc. Din pacate, nu toti aceia care vand programe de acest gen se preocupa de aspectul acreditarii. Acest lucru iti poate pune in pericol afacerea.

  1. Personalizare

Fiecare afacere este diferita, asadar este normal sa aiba necesitati diferite. Din fericire, unul dintre cele mai mari avantaje ale unei aplicatii este dinamicitatea ei. Domeniul tehnologiei este orice, dar nu plictisitor, asadar toate elementele ale unui astfel de soft pot fi adaptate cerintelor clientului. Daca tu ca si client consideri ca ai nevoie ca softul sa fie modificat pentru a se potrivi perfect afacerii tale, poti sa discuti aceste aspecte cu dezvoltatorul. Daca ideile tale sunt fezabile, ele pot fi puse in practica de echipa si astfel rezultatul va fi unul perfect. Este evident ca o astfel de cerinta nu poate fi pusa in practica decat de persoanele care au dezvoltat aplicatia si o cunosc indeaproape. Subliniez din nou importanta achizitiei softului de la dezvoltator.

Ca antreprenor, este important sa iei decizii inteligente, pentru ca afacerea ta sa fie una prospera pe termen lung. Contacteaza-ne pentru a discuta mai in detaliu cum putem sa te ajutam pentru a-ti eficientiza munca!

Related Posts