Selectsoft | Actualizări IUNIE

Selectsoft | Actualizări IUNIE
Știai că soluțiile software Selectsoft se îmbunătățesc zi de zi?

Soluțiile software Selectsoft sunt perfect customizabile, iar configurația versatilă și adaptabilă pe domeniul de activitate al companiei, te ajută să ai un control deplin, să îți crești profitul, dar și să îți optimizezi procesele.

Soluțiile se pot adresa punctual, cu suport accesibil și personalizat, pe specificațiile fiecărei afaceri și răspund țintit problemelor din orice industrie.

Atentionare in cadrul aprovizionarii

1. Avertizare stocuri minime

Cu o atenționare importantă în cadrul aprovizionării și menținerea stocului în termeni limită direct din soluția Selectsoft, beneficiezi de protecție împotriva riscului de a nu avea pe stoc produsele populare. Prin intermediul acestei funcționalități, ai posibilitatea să primești alerte la intrarea în program cu privire la nivelurile minime ale stocurilor, astfel poți efectua comenzi și reumple stocul în timp util.

Este un instrument indispensabil pentru optimizarea procesului de gestionare a stocurilor și oferă o soluție eficientă pentru prevenirea scăderii sub plafonul selectat.

Simplificare proces de generare

2. Generare facturi pentru mai multe comenzi

Simplifică procesul de generare a facturilor pentru mai multe comenzi de la clienți! Noua funcționalitate îți permite să selectezi în mod convenabil toate comenzile și să generezi facturile aferente acestora printr-un singur buton. Acest proces automatizat economisește timp și efort, eliminând necesitatea de a genera manual fiecare factură în parte.

Raport complet pentru bacsis

3. Raport pentru bacșiș

Este important să ai la dispoziție un raport complet și precis atunci când trebuie să depui o declarație solicitată pentru bacșișuri. Astfel, soluția Selectsoft vine în ajutorul tău, oferindu-ți posibilitatea de a genera un raport detaliat care conține informații esențiale precum suma totală a bacșișurilor primite, perioada în care acestea au fost primite și sursele acestora, precum și detalii referitoare la impozitarea sumelor înregistrate sub formă de bacșiș.

Utilizarea acestei funcționalități îți permite să economisești timp și să te asiguri că deții toate informațiile necesare la îndemână pentru a completa cu exactitate declarația.

Stituatie centralizata a stocului

4. Afișare doar stoc cantitativ

Cu ultima actualizare a programului Selectsoft, a fost adăugată o nouă funcționalitate care îți permite să afișezi doar cantitatea reală a produselor, indiferent de prețul acestora. Astfel, dacă ai același produs disponibil la trei prețuri diferite, vei putea să vizualizezi o situație centralizată a produselor doar pe cantitatea însumată

Această opțiune îți oferă o imagine clară și concisă asupra cantității reale de produse disponibile în stoc. Astfel, vei putea gestiona mai eficient inventarul și vei evita confuzia generată de afișarea repetată a aceluiași produs cu prețuri diferite.

Related Posts