Skip to main content

Fie că ne place sau nu, tehnologia avansează rapid și devine din ce în ce mai prezentă în viețile noastre. În plan personal, poți alege să te alături sau nu revoluției gadgeturilor, însă în afaceri, adaptarea la acest trend este obligatorie pentru succes.

Domeniul hotelier este un bun exemplu în acest sens. Aflându-se în continuă dezvoltare, este un business orientat spre satisfacerea nevoilor clienților în cel mai bun mod. Eficiența este cuvântul cheie, iar cel mai bun mod de a o obține este implementarea unei soluții tech.

La începutul anului, în Las Vegas a avut loc Consumer Electronic Show, târgul care setează standardul pentru tot ce înseamnă tehnologie în întreaga lume. Și acolo s-a decis: clienții își doresc performanță, rapiditate, elemente care doar automatizarea le poate oferi.

Acum știi de ce ai nevoie de sistemul Selectsoft Hotel. Hai să îți explic concret cum te va ajuta în fiecare zi!

Ce este Selectsoft?

Este o soluție software cu o interfață prietenoasă, care centralizează toate datele de interes pentru activitatea zilnică din cadrul unui hotel, pensiune, cabană, etc.

1. Evidență clară și detaliată = SIGURANȚĂ

Pentru clienți, întreaga experiență a șederii la un hotel se creează în jurul recepției. Acolo se cazează, acolo achită, acolo întreabă ceea ce-i interesează. Oricât de binevoitor ar fi personalul, fără informații bine puse la punct, greșelile sunt inevitabile. Nimic nu denotă lipsă de profesionalism mai mult decât să trimiți un client într-o cameră nepregătită. Aici intervine Selectsoft. Aplicația centralizează datele privind rezervările, arătând câte camere sunt rezervate, libere și starea lor: liberă, curată, murdară, defectă etc. Toate sunt afișate sub forma unei diagrame GANTT, ușor de interpretat.

Alte lucruri care sigur te interesează sunt tarifele adaptabile. Configurarea tarifelor pe tipuri de cameră, modificarea acestora la cazare, acordarea de discounturi, introducerea plății în avans și stornarea automată a avansului la emiterea facturii pot fi complicate manual. Însă, cu o aplicație, aceste operațiuni se fac simplu și rapid. Un hotel care funcționează eficient oferă clienților o senzație de siguranță, esențială pentru succes.

Selectsoft_hotel-software

2. Integrare soluție hotel cu alte soluții = EFICIENȚĂ

Când deții un hotel, este dificil să gestionezi toate activitățile unui client din momentul cazării până la plecare, mai ales în mod tradițional. A luat masa la restaurant, a fost la piscină, la sala de fitness, a folosit room service? Este complicat să ții evidența acestor detalii pentru o singură familie, iar cu 100 de oaspeți situația devine și mai complexă.

Selectsoft permite integrarea cu modulul Selectsoft Bar-Restaurant pentru transferul automat al consumației pe cameră. Trecând în evidență aceste aspecte pe parcurs ce se întâmplă, la momentul decazării, personalul va avea o evidență completă a șederii clientului.

3. Personal pregătit = PROFESIONALISM

Un sistem de automatizare nu înlocuiește angajatul, ci îl asistă, făcându-l mai eficient. Angajatul poate afla rapid detalii precum plecarea unui client sau consumul la restaurant, fără a le reține. Răspunsurile rapide și clare oferite clienților denotă profesionalism, esențial pentru ca aceștia să revină sau să recomande hotelul.

Selectsoft_hotel-sistem-informatic-solutie-software

4. Rapoarte contabile = INFORMAȚIE

Registru de casă, restanțe clienți/furnizori, raport de gestiune, toate aceste rapoarte contabile sunt generate de către Selectsoft, ajutându-ți atât contabilul, cât și pe tine ca antreprenor. Sunt ușor de interpretat și având în vedere că scopul final este profitul, acesta este ușor de urmărit. Informația este cheia succesului, iar când rapoartele sunt ușor de gestionat și interpretat, ești în permanență informat cu privire la statusul afacerii tale.

5. Administrare hotel de la distanță = TIME IS MONEY

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicațiilor este controlul de la distanță. Chiar dacă tu ești pe o plajă însorită în Maldive, poți oricând verifica situația afacerii tale. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet, care, din fericire, se găsește în aproape orice colț al lumii. Totodată, aplicația permite lucrul în rețea, adică posibilitatea de a introduce simultan documente de pe mai multe stații de lucru legate prin rețea sau prin internet. Când TIME IS MONEY, orice minut contează, iar internetul face lucrurile să se miște mai rapid decât orice altceva.

Viitorul aparține celor care știu să se adapteze cerințelor pieței, iar succesul afacerii tale hoteliere începe cu Selectsoft! Contactează-ne la office@selectsoft.ro să îți explicăm mai în detaliu cum funcționează Selectsoft Hotel!

Leave a Reply