Skip to main content

Atunci când depozitul tău se extinde și volumul de marfă este tot mai mare, ai nevoie de oameni noi pentru a putea asigura bunul mers al întregii activități.

Marfa pe care o gestionezi este într-o continuă mișcare pentru că numărul comenzilor este în continuă creștere.

Dar ce se întâmplă atunci când volumul de muncă este deja prea mare, iar angajații nu mai fac față? Posibilitatea de eroare umană crește, recepțiile se dau peste cap, produsele se rătăcesc și inventarul anual devine un adevărat carusel.

Selectsoft_depozit-solutie-software

Oamenii tăi au activitate constantă: ei primesc marfa, o înregistrează în sistem, o așază pe rafturile potrivite. Apoi pregătesc colete pentru clienți, verifică valabilitatea produselor, se ocupă de retururi, etc. Ce se întâmplă atunci când ei greșesc? Noi credem că, atunci când vine vorba de un depozit, răspunsul e: haos.

Cele prezentate mai sus sunt situații pe care tu le cunoști la fel de bine ca orice alt antreprenor care are un depozit. Inevitabil te lovești de ele atunci când afacerea ta cunoaște o creștere semnificativă a comenzilor și a recepțiilor de marfă.

Cum poți rezolva problemele din depozitul tău?

GestSEL Gestiunea Stocurilor te ajută să remediezi erorile cauzate de oboseala sau neatenția angajaților sau din cauza volumului mare de comenzi. Îți oferă în orice moment o imagine clară, de ansamblu, asupra depozitului. Cu ajutorul automatizărilor pe care le oferă softul, toate procesele sunt optimizate și cresc eficiența activităților din depozitul tău.

Cum te ajută aplicația?

Recepția produselor se face ușor, de către oricare angajat

Riscul de a se produce greșeli este extrem de mic atunci când te bazezi pe o aplicație mobilă. Atunci când primești marfa în depozitul tău, cititoarele mobile scanează fiecare produs la intrarea în depozit. Calculul stocurilor se face automat, fără a fi nevoie de verificarea manuală a angajaților.

Selectsoft_depozit-software

Depozitul tău va fi organizat până în cele mai mici detalii

Fiecare produs care intră în depozitul tău va avea în aplicație o pagină dedicată unde poți să completezi date cum ar fi denumirea completă, grupa din care face parte, furnizorul lui, data de expirare și orice altă caracteristică ce poate fi configurată. De asemenea, poți să notezi și care va fi poziția lui în depozit: pe ce raft, rând, etc. Deci, atunci când ai nevoie de orice produs, îl cauți în aplicație și automat vei ști unde să îl găsești în depozit.

Stocul va fi actualizat în timp real

Pentru că volumul de marfă este tot mai mare, este extrem de important să ai o evidență clară și mereu actualizată a stocului de marfă din depozitul tău. În doar câteva clickuri poți consulta volumul de produse de care dispui. Vei ști astfel cum să gestionezi comenzile, astfel încât să nu supraaglomerezi spațiul din depozit.

Realizarea inventarului din depozitul tău

Inventarul devine ușor atunci când ai o aplicație software care controlează toate operațiunile dintr-o afacere! Ai acces oricând la toate intrările de marfă, dar și la ieșiri sau alte situații speciale prin care marfa a trecut. Aplicația îți spune exact câte produse și de care tip mai ai, îți spune chiar și unde să le găsești în depozit! Așa că ziua de inventar se rezumă la numărarea produselor și la socializare între colegi.

Rapoarte și situații

Gestionarea actelor importante va deveni extrem de ușoară datorită automatizărilor. În orice moment poți vizualiza și lista rapid stocurile produselor după criteriile de selecție dorite (cum ar fi după denumire, cod, furnizor, data recepției, etc.). Poți să emiți lista produselor care urmează să expire (o funcție necesară pentru produsele cu termen de valabilitate), rapoarte de gestiune, situații pe vânzări și multe altele. Prin această aplicație poți inclusiv să monitorizezi rapoartele facturilor neachitate, neîncasate de către clienți sau furnizori.

Depozit-solutii-software

Administrarea afacerii tale de la distanță

Acum te poți bucura de vacanțele tale pentru că GestSel îți oferă mobilitate și posibilitatea de a-ți administra afacerea de pe dispozitive multiple, de oriunde. Datorită internetului și aplicației GestSel, vei putea monitoriza în orice moment toate informațiile despre produse, vânzări și alte rapoarte din depozitul tău.

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile principale ale softului. Dacă ești curios și vrei să afli mai mult despre această aplicație, așteptăm să ne contactezi la office@selectsoft.ro.

Împreună, creștem afacerea ta!

Leave a Reply