Skip to main content

Într-o lume în continuă schimbare, unde educația și conștientizarea problemelor sociale devin tot mai cruciale, angajamentul nostru în promovarea acestor valori este esențial. Utilizarea unui soft de gestiune eficient le permite studențiilor să se adapteze și să adune cunoștiințe practice despre modul de lucru a unei soluții software.

Proiectul nostru de implementare a programului de gestiune Selectsoft la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare, urmărește să aducă o schimbare pozitivă, informând și mobilizând studenții, pentru a construi un viitor mai sustenabil.

Scopul nostru este de a pregăti studenții pentru succesul profesional, oferindu-le instrumentele necesare pentru dobândirea abilităților esențiale și utilizarea eficientă a programelor software.

Angajamentul nostru – oferirea unui soft de gestiune

Ne angajăm să oferim resurse, timp și expertiză pentru a asigura succesul acestui proiect. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri și cu comunitatea academică pentru a maximiza impactul și eficacitatea eforturilor noastre.

În cadrul acestui proiect, am implementat 40 de licențe, cu o valoare totală estimată la 40.000 de euro. Dorim să susținem excelența și inovația educațională. Oferim studenților cele mai moderne și performante instrumente. Aceasta îi ajută să își dezvolte abilitățile esențiale și să se pregătească pentru cerințele viitoare ale pieței muncii.

Conștientizare și educație cu ajutorul unui soft de gestiune

Activitățile noastre de conștientizare includ organizarea laboratoarelor și distribuirea materialelor educative, atât în format fizic, cât și digital. Ne propunem să creștem gradul de conștientizare și înțelegere a importanței competențelor digitale și a cunoștințelor de bază necesare.

Obiectiv

Ne propunem să asigurăm că studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare dobândesc competențele necesare pentru a excela într-un mediu de lucru digitalizat. Ne angajăm să susținem și să extindem această inițiativă. Dorim să includem un număr și mai mare de studenți în anii următori.

Obiectivul nostru este de a crea un mediu educațional durabil, care să pregătească studenții pentru viitoarele provocări profesionale.

Sustinerea studentilor prin invatarea utilizari unui soft de gestiune

Prin dedicare și eforturi comune, acest proiect nu doar informează și educă, dar și creează un fundament solid pentru acțiuni sustenabile în viitor. Ne mândrim că facem parte din această inițiativă, contribuind activ la formarea viitoarelor generații de studenți.

Leave a Reply