Cum poti sa iti dezvolti afacerea cu o aplicatie mobila

Cum poti sa iti dezvolti afacerea cu o aplicatie mobila

Timpul este un element important atunci cand vine vorba de activitatile noastre din rutina zilnica. Timpul inseamna bani, indiferent daca esti antreprenor sau angajat.

Pentru ca ne dorim sa oferim servicii software care sa simplifice procesele prin care se pierde timp, am dezvoltat o aplicatie mobila de preluare a comenzilor care sa usureze intregul proces de servire a clientilor dintr-un restaurant sau bar.

Inainte de a detalia beneficiile aplicatiei, te provocam sa raspunzi la intrebarile urmatoare:

    • Cat timp pierd ospatarii plimband-se intre mesele clientilor, bucatarie, bar si casa de marcat?
    • Cat timp se pierde cand angajatii tai tasteaza diferitele comenzi de la mesele pe care le-au preluat?
    • Cate comenzi se incurca din cauza grabei ospatarului de a livra cat mai multe ?
  • Cat timp si bani se pierd atunci cand realizezi prea tarziu ca un ingredient lipseste din bucataria restaurantului?

Imagineaza-ti cum ar fi daca ai putea sa salvezi tot acest timp si sa il investesti in dezvoltarea afacerii tale, in perfectionarea serviciilor pe care le oferi clientilor tai.

Ar fi minunat, pentru ca serviciile de calitate sunt extrem de apreciate de catre clientii care vin in restaurantul tau pentru o experienta culinara memorabila, fara a pierde prea mult timp asteptand comanda.

Concret, ce castigi daca folosesti o aplicatie in restaurantul, barul sau pub-ul tau?

1.Rapiditate in preluarea comenzilor

Comenzile sunt trimise la bucatarie si bar in mai putin de 5 secunde. Cum este posibil acest lucru? Se preiau comenzile pe ecrane touchscreen, se selecteaza preferintele de preparare a mancarii (de exemplu un client doreste carnea mai bine prajita) sau a bauturii pe care vrei sa o servesti. In momentul in care se confirma si se trimite comanda, bucatarii/barmanii o preiau in mod automat, fara ca ospatarul sa se deplaseze in bucatarie, si o pregatesc pentru tine, conform specificatiilor trecute in comanda.

2.Reducerea timpului de livrare a unei comenzi

In momentul in care o comanda este gata de livrare, ospatarul primeste o notificare prin care este anuntat ca o anumita comanda pentru una dintre mesele pe care le serveste este gata.

3.Control total asupra stocului

Produsele comandate sunt scazute automat din gestiune. Gandeste-te cat timp se economiseste odata cu aceasta functie din aplicatie. Nu vei ramane niciodata fara produsele necesare din bucatarie sau din bar. Vei avea mereu un bun management al stocului si o organizare punctuala. Informatia stocurilor va fi mereu la un buton distanta, chiar in buzunarul tau.

4.Un mod de utilizare placut, prietenos

In zilele noastre, toate aplicatiile si toate programele pe care le folosim trebuie sa fie cat mai intuitive si usor de folosit. Nimeni nu isi doreste un program in care trebuie sa lucreze 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si sa il inteleaga doar in a-6-a zi de utilizare. O aplicatie greoaie iti ia din timpul tau pentru ca trebuie sa o intelegi si dupa aceea sa o inveti. O aplicatie cu un design user-friendly inseamna timp economisit.

5.Administrarea eficienta a afacerii tale, de oriunde te-ai afla

Poti urmari de oriunde cursul natural al unei zile din restaurantul tau. Mai exact, poti oricand sa vezi in timp real comenzile plasate, incasarile pana in momentul verificarii si orice alta informatie care te intereseaza.

In concluzie, administrarea eficienta a afacerii tale este strans legata de tehnologie. Folosind solutiile software potrivite vei dezvolta o afacere de succes si te vei bucura de clienti multumiti. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre aplicatia dedicata restaurantelor/barurilor da un click aici iar daca ai intrebari ne poti contacta la office@selectsoft.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Impreuna, pentru dezvoltarea afacerii tale!

Related Posts