Skip to main content

Selectsoft | Actualizări MARTIE 2023

Actualizare Martie 2023 soft gestiune

Știai că soluțiile software Selectsoft se îmbunătățesc zi de zi?

Utilizează o soluție software pentru gestionarea afacerii care să îți aducă multiple beneficii, inclusiv eficientizarea proceselor de lucru, îmbunătățirea productivității și calității, precum și creșterea competitivității pe piață.

Facturi imperechiate actualizari selectsoft program gestiune

1. Facturi din extern | Determinarea costului de achiziție

Cunoști adevăratul cost de achiziție al produselor?

Noua funcționalitate îți permite să determini costul real de achiziție pentru produsele din import sau UE. Aceasta include toate cheltuielile aferente fiecărei comenzi, precum facturile de la furnizor, taxe vamale și transport.

Costul de achiziție va crește proporțional în funcție de cantitate, greutate sau volum. Factura de la furnizor este asociată cu alte facturi de taxe și transport pentru a reflecta costul total al achiziției.

Plaja procent adaos program gestiune selectsoft

2. Alertă pentru produsele cu adaos în afara plajei stabilite

Datorită modificării frecvente a prețurilor de furnizor, este esențial să verifici dacă prețurile de vânzare și adaosurile sunt corecte pentru a evita pierderile.

Setează o plajă de adaos minimă și maximă pentru fiecare produs/categorie/furnizor, iar sistemul va calcula automat la recepție dacă adaosurile se încadrează în aceste limite.

Program gestiune selectsoft carduri cadou

3. Carduri cadou magazin

Acordă oportunitatea clienților de a oferi cunoștințelor carduri cadou personalizate cu brand-ul tău, care mai apoi să fie utilizate de către beneficiari pentru a face achiziții de produse sau servicii din magazinele fizice.

Program-gestiune-selectsoft-coduri-qr

4. Etichete cu coduri QR

Te-ai confruntat vreodată cu neputința de a scana un produs din cauza faptului că scanner-ul nu reușea să citească codul de bare? Acum poți genera etichete cu coduri QR direct din sistem, pentru produse fără cod de bare și pentru cele cu coduri greu de scanat.

*Sugerăm trecerea la coduri QR pentru clienții cu coduri mai mari de 13 cifre și pentru cei cu etichete mici, greu de citit.

Actualizare Martie 2023 program gestiune