10 motive PRO sistem gestiune stocuri

10 motive PRO sistem gestiune stocuri

Începem cu un exercițiu de imaginație: să ne gândim la cum își controlau managerii stocurile cu ani în urmă, înainte de apariția tehnologiei. Evident, activități precum preluarea de marfă, vânzarea sau inventarul erau făcute manual.

În funcție de dimensiunea fiecărei afaceri, inventarul putea dura până la o săptămână. Implica toți angajații, de la contabilitate, depozit până la oamenii de vânzări. Îți poți închipui cum ar fi să pierzi acum două săptămâni de vânzare doar ca să faci un inventar?

În zilele noastre, sistemele de gestiune stocuri sunt automatizate. Poți vedea situația stocului în timp real. Poți emite rapoarte complexe pe baza cărora să iei decizii informate, care îți aduc profit. Mai mult, poți folosi abilitățile angajaților tăi doar pentru taskuri productive.

Cu toate acestea, sunt destul de mulți manageri de afaceri care încă nu sunt convinși de utilitatea unui software gestiune stocuri.

Este vital ca o afacere să funcționeze după procese fluide, logice și corecte pentru a face profit. Este vital ca inventarul să fie atent ținut sub control, pentru a avea control total al cheltuielilor.

Așa că, chiar dacă încă nu ai un sistem gestiune stocuri, fie că te gândești să investești în unul sau ai deja și vrei să îl folosești la capacitate maximă, am pregătit pentru tine un infografic cu 10 motive pentru care nu trebuie să stai pe gânduri (+bonus alte informații). Enjoy!

Related Posts