Skip to main content

Selectsoft | Actualizări OCTOMBRIE 2023

Solutie-software-actualizari-octombrie-2023
Solutie software_modificari_Selectsoft_Salvare bon-actualizari

1. Salvarea bonului

Funcționalitatea „Salvarea bonului” este concepută să păstreze toate datele de vânzare în siguranță, în cazul unor probleme tehnice neașteptate. Indiferent dacă pierzi conexiunea la internet sau aplicația se închide forțat, bonurile tale vor fi salvate automat și poți continua procesul de vânzare atunci când problema este rezolvată. Uită de stresul cauzat de căderile de curent sau alte probleme tehnice. Salvarea bonului vine în ajutorul tău, astfel încât nimic nu îți scapă din vedere și afacerea ta merge înainte fără întreruperi.

Solutie software_modificari_Selectsoft_Actualizari

2. Actualizator produse din aplicația mobilă

Poți scana rapid etichetele produselor și poți actualiza prețurile în baza codurilor scanate. În plus, dacă în urma scanării aplicația nu găsește codul în sistemul Selectsoft, ai posibilitatea de a crea produsul pe loc, direct din aplicație. Cu doar câteva atingeri pe ecranul telefonului tău, poți actualiza prețurile într-un mod eficient și precis. Simplifică-ți procesele de gestionare a stocului și maximizează eficiența afacerii tale!

Solutie software_modificari_Selectsoft_Ecran bonuri de comanda-actualizari

3. Ecran nou bonuri comandă în aplicația mobilă

Cu ajutorul noilor ecrane pentru documente, ai la dispoziție o experiență avansată de filtrare și căutare pentru bonurile de comandă. Ai acces rapid și facil la istoricul comenzilor tale, poți aplica filtre personalizate și găsi rapid informațiile de care ai nevoie. Nu mai pierde timp prețios încercând să găsești bonuri de comandă în sutele de documente – acum totul este la îndemâna ta, cu doar câteva click-uri în aplicația mobilă!

Solutie software_modificari_Selectsoft_Receptii cu serii de produse-actualizari

4. Recepții cu serii de produs (Mobile)

Uită de bătăile de cap la primirea și identificarea produselor! Cu aplicația mobilă Selectsoft, poți seta rapid și ușor seria/lotul pentru fiecare produs recepționat. Iar dacă utilizezi seria/lotul în alte scopuri, precum locația sau rafturile, aplicația noastră poate prelua automat ultima serie de produs disponibilă pentru noile poziții la recepție. De asemenea, este posibil să generezi noi serii/loturi atunci când este necesar. Simplifică-ți activitatea și economisește timp în recepționarea produselor.

Solutie-software-actualizari-octombrie-2023