Skip to main content

Selectsoft | Actualizări IULIE 2023

actualizari-soft-gestiune-iulie
Notificări (reminder) pentru documente-actualizari

1. Notificări (reminder) pentru documente

Un aspect esențial în gestionarea eficientă a unui proces este utilizarea notificărilor (reminders). Acum poți seta să primești notificări în programul Selectsoft sau chiar direct pe e-mail, de tip memento-uri sau remindere importante, pentru a nu omite anumite etape cheie. De exemplu, poți programa o notificare peste două zile aferentă unei oferte, prin care să fii atenționat că trebuie să suni clientul pentru confirmarea ei sau pentru a te asigura că se realizează comanda de aprovizionare de la un anumit furnizor.

Trimitere e-mailuri către clienți - actualizări

2. Trimitere automată a facturilor

Automatizarea proceselor devine tot mai importantă și mai eficientă. Unul dintre aceste procese este trimiterea automată pe e-mail a facturilor către clienți.

Din programul Selectsoft se poate configura această funcționalitate astfel încât să trimită e-mailuri către clienți în funcție de anumite criterii predefinite. De exemplu, se pot configura reguli care să permită trimiterea automată a facturilor pentru anumite tipuri de documente sau la intervale specifice de timp, cum ar fi după un număr specific de ore scurse de la emiterea facturii sau după trecerea unui număr prestabilit de zile.

Beneficiile unei astfel de abordări sunt multiple. În primul rând, se elimină necesitatea unei intervenții manuale repetate pentru trimiterea fiecărei facturi individual către clienți. Acest lucru reduce riscul erorilor umane și economisește timp și resurse prețioase ale companiei.

În al doilea rând, prin utilizarea acestei metode automate, se asigură că fiecare client primește factura într-un timp rezonabil și conform termenelor stabilite. Astfel, se evită întârzierile care ar putea afecta relația cu clienții și reputația companiei.

Semnătură digitală pentru documente Check-In Hotel-actualizari

3. Semnătură digitală pentru documente Check-In Hotel

Digitalizarea procesului manual de semnare a documentelor reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul hotelier. Cu ajutorul unei tablete cu sistem de operare Android și a programului Selectsoft, se poate realiza o trimitere rapidă și simplă a fișelor de Check-In și GDPR către tableta pusă la dispoziția turiștilor. Astfel, turistul poate citi documentele în format digital și chiar le poate semna electronic direct pe tabletă. Această soluție nu numai că reduce timpul necesar pentru întreg procesul de check-in, dar aduce și un plus de eficiență și confort atât pentru personalul hotelului, cât și pentru clienți.

Trimitere-automata-pe-e-mail-a-realizarilor-POS-768x341-actualizari

4. Trimitere automată pe e-mail a realizărilor POS

Economisește timp și fii întotdeauna la curent cu date actualizate privind performanțele realizate în cadrul magazinului sau al magazinelor. Ai oportunitatea de a primi automat pe adresa de e-mail situația vânzărilor și a încasărilor, caracteristică care oferă un nivel suplimentar de comoditate și ușurință în procesul zilnic de monitorizare și raportare. Este suficient să se configureze adresele de e-mail relevante în secțiunea „Configurări POS”, iar apoi totul va fi trimis automat către acele adrese la finalul programului.

Actualizare Iulie 2023 soft gestiune