Skip to main content

La Selectsoft, am descoperit noi oportunități pentru creștere atât personală, cât și profesională. A fost locul potrivit pentru mine să mă dezvolt, unind responsabilitățile cu angajamentul și natura prietenoasă a echipei.
Dacă ar fi să ofer un sfat unei persoane care dorește să lucreze cu noi, aș spune să abordeze totul cu o atitudine deschisă, curioasă și proactivă.
Dacă ar fi să descriu Selectsoft în 3 cuvinte, acestea ar fi: Inovatori, dedicati și focusați pe Dezvoltare. . Asta ne definește ca și companie și ne ghidează în tot ceea ce facem.

Amalia CozaAccounting Specialist

La Selectsoft am avut mereu parte de un mediu de muncă dinamic, ceea ce am căutat în locul de muncă. În același timp, sprijinul continuu este oferit de colegi. În spatele companiei, se află o echipă unită, care este mereu pregătită să te ajute să depășești orice provocare.
Celor care doresc să se alăture echipei Selectsoft, aș spune: Vino cu o minte clară despre ceea ce cauți și fii gata să te implici cu toată pasiunea în munca ta. Apreciem persoanele deschise, care își asumă responsabilitățile și își urmează pasiunile
Vorbind despre Selectsoft, pot spune că suntem uniți, amuzanți, serioși și joviali în același timp. Această combinație ne-a dat puterea de a construi o comunitate puternică unde munca este tratată cu profesionalism, dar glumele și prietenia nu lipsesc.

Andreea CiolpanCustomer Support Representative

Provocările la Selectsoft sunt permanente, dar având o echipă mereu alături de tine, fiecare dificultate se transformă într-o lecție valoroasă de unde ai ce să înveți. Acesta este locul unde curiozitatea este încurajată și dorința de a explora stă la baza succesului: colaborarea și suportul reciproc.
Pentru cei care se gândesc să ni se alăture, le-aș spune că este indispensabil să vină cu dorința de a învăța și de a-și depăși propriile limite pentru a fi mai buni decât în ziua precedentă.
Cuvintele care definesc Selectsoft sunt: evoluție, ambiție și colegialitate.

Robert BaumgartnerProject Manager Business Software Developer

În cadrul companiei am avut parte de un mediu unde adaptarea la noi fluxuri de lucru care m-au ajutat sa devin o versiune mai bună a mea. Aici, am fost încurajat să explorez și să mă extind dincolo de cunoștințele mele anterioare.
Pentru cineva care ia în considerare alăturarea echipei noastre, mesajul meu este simplu: nu lăsa frica să te rețină, și ai încredere că poți învăța și crește. La Selectsoft, greșelile sunt văzute ca oportunități de învățare și dorința pentru noi experiențe de a crește. Aici, vei găsi un mediu care susține inițiativa personală și te încurajează să devii cea mai bună versiune a ta.
Aș defini Selectsoft prin trei cuvinte: ambiție, prietenie și perfecționism. Acestea nu doar explică obiectivele noastre comune, dar și relațiile care se stabilesc între noi.

Patric StanBusiness Software Developer

De 5 ani de când fac parte din echipa Selectsoft mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare cu clienții, am contribuit la proiecte complexe care au ajutat companiile să își dezvoltare afacerile. Simt o apreciere că pot să contribui cu idei noi și am mereu un cuvânt de spus în ceea ce privește deciziile pe care le luăm zi de zi în companie.
Pentru cei care își doresc să devină zilnic o versiune mai bună a lor, Selectsoft este locul potrivit pentru a crește, a învăța lucruri noi și a lucra într-un mediu plăcut, cu specialiști, la un nivel înalt, cu un set de valori bine stabilit.
Selectsoft înseamnă pentru mine o echipă dinamică, cu oameni muncitori și care au mereu posibilitatea să-și depășească limitele.

Cătălin PopChief Technology Officer

La Selectsoft am descoperit că mai presus de motivația financiară sau a statutului pe care ti-l poate oferi o funcție stă factorul uman și modul în care poți să interacționezi cu alte persoane care au valori comune cu tine, iar la finalul zilei de muncă să ai satisfacția că ai făcut cel puțin o faptă bună, ai ajutat pe cineva cu ceva sau că cineva este recunoscător pentru ajutorul pe care i l-ai oferit.
Pentru cei care vor să ni se alăture nouă, vă încurajez să fiți voi înșivă, să fiți sinceri față de voi și de cunoștințele și abilitățile pe care le dețineți. Raportați-vă într-o manieră cât mai pragmatică le ceea ce vă doriți de la locul de muncă și ceea ce puteți oferi pentru locul de muncă.
Trei cuvinte definitorii a companiei Selectsoft: flexibilitate, înțelegere și sprijin

Gabriel BabiciuTechnical Implementation Specialist