Digitalizarea afacerii în industria energetică

Digitalizarea afacerii în industria energetică

Sinpur Energy comercializează o gamă completă de echipamente și accesorii necesare realizării instalațiilor fotovoltaice de producere a energiei din surse alternative înca din anul 2015. Echipa Sinpur Energy pune la dispoziție soluții personalizate, cât și servicii de expertiză, întreținere și reabilitare pentru orice tip de sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice.

Provocarea

Prima provocare cu care s-a confruntat echipa Sinpur Energy, a fost nevoia de control riguros al gestiunii stocurilor de marfă, în special evidența panourilor fotovoltaice și accesoriile necesare unei instalații complete. Își doreau ca marfa să fie preluată corect în gestiune, să se scadă automat din stoc la fiecare comandă și să aibă în permanență o evidență clară a mișcării produselor din gestiune.

Prioritară a fost configurarea și personalizarea soluției după procesele de lucru interne ale clientului, prin crearea mai multor tipuri de documente care să le permită gestionarea comenzilor în lei, dar și în valută, către furnizori și clienți. Următorul aspect pe care l-au semnalat cei de la Sinpur Energy a fost reprezentat de nevoia unui mod mai simplu și totodată automatizat de trimitere a ofertelor către client, cu accent pe evidența serviciilor și produselor ofertate pentru fiecare lucrare.

Soluția

Ca răspuns la toate nevoile celor de la Sinpur Energy, am propus și implementat cu succes soluția Selectsoft. Am reușit să îmbunătățim serviciile logistice, astfel încât să fie atinse obiectivele de performanță pe durata ciclului de livrare, numărul și volumul comenzilor executate sau livrate, nivelul cheltuielilor de depozitare și transport, dar și gestionarea stocurilor care reprezintă un instrument important în controlul afacerii.

Cu soluția software Selectsoft am ajutat la automatizarea activității comerciale, prin echilibrarea cererii cu oferta de produse și reducerea costurilor operaționale.

Rezultatul

Odată implementate soluțiile software, toate procesele de lucru ale lui Sinpur Energy au fost optimizate. Printre cele mai importante rezultate obținute, se numără:

  • Controlul riguros al stocurilor (evidența stocului în timp real)
  • Gestionarea eficientă a volumului de comenzi
  • Reducerea costurilor operaționale.
  • Atingerea obiectivelor de performanță
  • Îmbunătățirea duratei ciclului de livrare, numărului și volumul comenzilor executate sau livrate
  • Controlul total al afacerii de pe un dispozitiv mobil
  • Siguranță și control al tuturor ofertelor centralizate
  • Diminuarea timpilor de pregătire a comenzilor
  • Acuratețe maximă a comenzilor de aprovizionare 

Ca efect direct al implementării soluției Selectsoft, de acum Sinpur Energy își centralizează informațiile privind stocul, clienții, produsele și prețurile în timp real. Noul proces a contribuit la creșterea profitabilității afacerii, dar și a satisfacției portofoliului de clienți .

Care sunt provocările afacerii tale?

Contactează-ne acum pentru identificarea fluxului de lucru optim pentru echipa ta!
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *