Studiu de caz ACIM S.A | Companie de top din industria de construcții

Studiu de caz ACIM S.A | Companie de top din industria de construcții
Despre client

ACIM S.A este o societate comercială cu capital integral privat al cărui obiect de activitate acoperă practic întreaga gamă de lucrări din domeniul construcțiilor.

În decursul anilor societatea s-a specializat în execuția lucrărilor edilitare, lucrărilor de construcții și a proiectelor utilitare pentru fluide, construcții civile, amenajări peisagistice și irigații, precum și în activități specifice din domeniul conservării și restaurării monumentelor istorice.

Provocarea

S-au confruntat cu nevoia de vizibilitate în timp real asupra tuturor proiectelor și în același timp și-au dorit trasabilitatea mărfurilor care se folosesc în șantierele proprii și controlul transferurilor, a bonurilor de transfer să fie foarte precis.

Monitorizarea consecventă, precisă și fiabilă a materialelor, a consumului de materii prime și a produselor utilizate reduce erorile și întârzierile și se reflectă în calitatea proiectelor.

”Societatea noastră activează în domeniul construcțiilor din anul 1994, iar datorită fluxului foarte mare de materiale am constatat că procedura de scriere manuală a bonurilor de consum este una de durată. Pentru eficientizarea acesteia am încercat să căutăm un program care să le genereze în momentul în care produsele aflate în stoc sunt introduse în operă. Așa i-am găsit pe cei de la Selectsoft care au reușit să adapteze programul și modulele conform cerințelor noastre. În tot acest timp aceștia au dat dovadă de profesionalism și răbdare în vederea obținerii unui rezultat final bazat pe nevoile societății noastre. Suntem profund mulțumiți de această colaborare și sperăm, pe viitor, în extinderea acesteia și pe alte module.”

Bogdan Împușcatu Societatea Comercială ACIM S.A
Soluția

Fiindcă în general activitatea unei companii de construcții înseamnă 85% muncă de șantier, pentru nevoia echipei ACIM, am propus și implementat soluția software Selectsoft pentru gestiunea stocurilor, dar și aplicația mobilă pentru inventariere și pentru transferul materialelor/produselor din anumite gestiuni direct de pe șantiere.

Rezultatul

Printre rezultatele obținute de către societatea comercială ACIM în urma implementării soluție software Selectsoft se numără:

1. Controlul precis al stocurilor
2. Transferul produselor din anumite gestiuni
3. Transferul documentelor către programul de contabilitate
4. Evidența exactă și în timp real al materialelor
5. Alocarea eficientă și rapidă a resurselor
6. Managementul consumurilor
Related Posts