Hotel Diafan | Vizibilitate și control riguros asupra activității hoteliere

Hotel Diafan | Vizibilitate și control riguros asupra activității hoteliere

Hotelul Diafan este unicul hotel din centrul vechi al orașului, amplasat într-o clădire care a fost construită în stil gotic și renascentist în secolul XVI-lea. Restaurat cu multă grijă și pricepere, clădirea Hotelului Diafan reflectă nu numai respectul față de istorie, ci și harul proprietarilor pentru frumos și elegant – totul în sprijinul unui serviciu hotelier impecabil.

Provocarea

Hotel Diafan și-a dorit un control total și să simplifice toate operațiunile ce țin de managementul hotelier: înregistrarea rapidă a rezervărilor și a cazărilor, gestionarea de grupuri și evenimente, emitere automată a documentelor fiscale și generarea de rapoarte în timp real despre gradul de ocupare, situația camerelor sau a turiștilor.

Printre cele mai importante aspecte se află automatizarea fluxului de lucru între restaurant și hotel, în deosebi evidența clară a  serviciilor de care beneficiază cazații pe perioada șederii și transferul consumațiilor turiștilor pe camerele rezervate.

Soluția

Pentru a răspunde nevoilor clientului am propus și implementat Soluția Software Selectsoft, care cuprinde următoarele funcționalități principale:

Rezultatul

Odată implementată Soluția Software Selectsoft, Hotel Diafan se bucură de un management eficient al unității. 

Beneficiile obținute de Hotel Diafan:

Related Posts