Selectsoft integrează platforma SMSLink pentru notificările SMS

Selectsoft integrează platforma SMSLink pentru notificările SMS

Notificările SMS operaţionale şi de marketing, un must-have pentru eficientizarea interacţiunii cu clienţii, au devenit mai uşor de integrat. Selectsoft®  integrează platforma SMSLink® pentru notificările SMS operaţionale şi de marketing, transmise de către clienţi, din aplicațiile software de gestiune Selectsoft®. Configurarea proceselor de business care implică SMS-ul se realizează astfel cu efort minim, fără know-how tehnic.

Prin intermediul modulului SMSLink integrat, Selectsoft îți oferă posibilitatea de a construi o relație mai puternică cu clienții tăi, poți trimite: alerte, notificări privind facturi și contracte (cu link scurt de unde pot fi descărcate), notificări privind statusul comenzii /livrării, remindere, notificări privind reduceri & promoții.

Mai multe despre SMSLink

SMSLink® este una dintre principalele platforme SMS din România, prin care sunt furnizate soluţii SMS complete atât pentru SMS marketing, dar şi pentru notificări SMS operaționale. SMSLink susţine un trafic de peste 20.5 milioane SMS / lună (adică în medie peste 670.000 SMS în fiecare zi), fiind o soluţie aleasă de peste 1750 de clienţi corporate şi IMM, inclusiv instituţii bancare de top din România, care utilizează platforma SMSLink pentru notificări SMS critice precum autorizarea 3D Secure prin SMS OTP (One-Time Password) a tranzacţiilor cu cardul pe Internet.

Datorită infrastructurii şi tehnologiei de ultimă generaţie, SMSLink are capacitatea tehnică de a implementa soluţii SMS complexe, capabile să răspundă nevoilor companiilor indiferent de dimensiune, atât corporate, cât şi IMM.

Suntem bucuroşi de faptul că Selectsoft® a ales platforma SMSLink® pentru notificările SMS operaţionale şi de marketing, transmise de către clienţii Selectsoft®, din aplicaţiile software de gestiune Selectsoft®. Vom continua să investim în tehnologie şi să fim un furnizor de avangardă în ceea ce privește adopţia tehnologiei, furnizând servicii SMS stabile pe care clienţii noştri să se poată baza. Vom continua să fim furnizorul cu cel mai complex ecosistem de aplicații integrate cu serviciile SMS din România, în prezent având integrări cu peste 2000 de aplicaţii şi soluţii on-demand si on-premise, atât orientate către piaţa din România, dar şi către piaţa globală.

Alexandru Stupar, Director & Software Architect la ASTINVEST.
Selectsoft integreaza platforma smslink
SMS-ul reinventând comunicarea directă

În România, SMS-ul acoperă 100% din populaţia țării, conform informaţiilor prelucrate de ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii), la nivelul semestrului 1 din 2021 existând 22.5 milioane de utilizatori activi de telefonie mobilă (13.8 milioane abonamente şi 8.7 milioane de cartele preplătite active), toate telefoanele având capabilitatea de a transmite şi primi SMS-uri.

Astfel, SMS-ul reprezintă un important mediu de comunicare în masă, completează mixul de marketing, prin campanii SMS eficiente, reinventează comunicarea directă şi crește ROI-ul, rămânând şi cel mai personal mijloc de comunicare directă.

Avantajele SMS-urilor operaţionale şi de marketing

Notificările SMS operaţionale și de marketing contribuie la îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii determinând astfel creșterea eficienţei operaționale pentru afacerile care aleg să beneficieze de acest canal de comunicare directă și oportunitatea imensă de a controla acest mediu de comunicare și de a-și trata clienții și colaboratorii mult mai bine.

Un alt avantaj al notificărilor SMS operaţionale este reprezentat de faptul că SMS-ul este un canal de comunicare independent de conexiunea la Internet, independent de aplicaţiile instalate pe telefon și independent de setările power saving, fiind un serviciu de reţea, disponibil continuu şi neîntrerupt, astfel că utilizatorii de telefonie mobilă pot să primească tot timpul SMS-urile transmise de companii (spre deosebire de notificările push, notificările prin intermediul aplicaţiilor de mesagerie sau e-mail).

Ia legătura cu noi pentru a beneficia de această funcționalitate

Related Posts