Productivitate Control Fiabilitate

Soluții hardware

Echipamente hardware profesionale, concepute pentru utilizare intensă și fără întreruperi.

Soluții Hardware Profesionale

Stații de lucru
Stații de lucru de tip tower, special optimizate pentru performanță, fiabilitate și o experiență de utilizare satisfăcătoare.
Cântare cu etichetare și conectare PC
Soluții complete de cântărire pentru toate sectoarele de activitate. Concepute pentru a oferi precizie, eficiență și control în procesele de măsurare a greutății.
Monitoare
Monitoare de top, proiectate cu design modern și o tehnologie inovatoare pentru performanță și eficiență absolută.
Cititoare coduri de bare cu fir și fără fir
Scannere de înaltă calitate, care excelează în orice scop și la orice nivel de preț stabilind noi standar depentru design robust, performanță de scanare și manevrabilitate.
Servere
Generația de servere PowerEdge crește agilitatea afacerii, oferă putere, flexibilitate și performanță silențioasă.
Imprimante de secție și de etichetare
Tehnologiile de imprimare termică directă și de transfer termic oferă o fiabilitate remarcabilă, ducând în același timp productivitatea la un alt nivel
Sisteme All in One POSIFLEX
Sistemul POS All-in-One de la POSIFLEX este cunoscut pentru performanță și fiabilitate, acest sistem redefineste complet modul în care îți gestionezi afacerea. Iar aspectul său elegant se va potrivi perfect cu orice mediu de afaceri.
Display și Afișaj
Monitorul secundar pentru clienți funcționează ca echipament auxiliar și dispune de un ecran luminos pe care se pot transmite mesaje, reclame, oferte la interval programat, iar clientul poate vizualiza produsele marcate/scanate și totalul de plată.