Cum poate afacerea ta profite din plin de sezonul supra-aglomerat?

Cum poate afacerea ta să profite din plin de sezonul supra-aglomerat?

Acum câțiva ani obișnuiam să urmărim la TV cum consumatorii din America se călcau în picioare în magazine de Black Friday. Acum, deși într-o varianta diminuată, fenomenul a ajuns și la noi, iar pentru oamenii de business, există câteva momente cheie în an în care totul se întâmplă la cote maxime.

Perioadele supra-aglomerate sunt un test pentru deținătorii de afaceri și doar cei foarte bine pregătiți profită cu adevărat de aceste momente. Dacă ai un business și ai de gând să faci față următorului Black Friday trecând date în Excel, vei fi dezamăgit de rezultat. Succesul începe cu un sistem de inventariere a stocurilor bine pus la punct. Iată cum te va ajuta concret sistemul GestSEL:

1. Evidenta stocului în timp real

În perioada anterioară unui boom comercial, cum este Black Friday, este important să ai o analiză detaliată a stocului. O aplicație este utilă în acest sens întrucât îți oferă posibilitatea de a gestiona stocurile într-un mod organizat, după denumire, cod, grupă, furnizor, dată de expirare și alte caracteristici configurabile. Știind de la început care este situația produselor, poți să le comanzi din timp și să fii pregătit, fără a mai pierde timpul cu verificări în timpul perioadei aglomerate. De asemenea, o inventariere corespunzătoare permite o monitorizare a costurilor, raportate la investiei și astfel la o mai bună apreciere a profitabilității afacerii.

2. Evidența celor mai bine vândute produse

În strânsă legătură cu punctul anterior, este faptul că o aplicație îți permite să vezi care îți sunt cele mai vândute produse. O afacere pierde bani atunci când nu are suficiente stocuri sau când are supra stocuri, dar cel mai important atunci când are suprastoc pe produsele care nu se vând, și stoc redus pentru produsele de succes. Este greu să apreciezi succesul unui produs fără o moniorizare sistematică, de aceea o aplicație este alegerea cea mai eficientă.

3. E un mecanism pe termen lung

Aplicația GestSEL generează rapoarte care, în timp, te ajută să preconizezi volumul de marfă pe care îl vinzi. Spre exemplu, la următoarea perioada supra-aglomerată, vei avea deja o evidență a mărfii pe care ai vândut-o acum și vei putea fi mult mai bine pregătit. De asemenea, un sistem reglează toate procesele din firmă, automatizându-le și transformându-le într-un mecanism bine pus la punct.

4. Comandă rapidă și clienți mulțumiți

Toate elementele amintite până acum te aduc în punctul ăsta. Ai stocul pentru marfă care se vinde, așadar comenzile vor fi onorate în cel mai scurt timp, iar clientul va fi mulțumit. Haosul nu poate face parte din această ecuație, dacă îți dorești să ai succes. Dar atunci când afacerea ta devine un sistem care funcționează optim, nici nu se pune problema de agitație și haos. Este important să știi că dezorganizarea poate fi ușor reperată de către client și nimeni nu își dorește să cumpere dintr-un loc în care nu poate avea încredere.

Așadar, cu Black Friday bătându-ne la ușă, e timpul să te pregătești temeinic pentru ca afacerea ta să profite din plin de pe urmă acestei perioade. Investește într-o aplicație, iar aceasta îți va face afacerea mai profitabilă!

Contactează-ne pentru o analiză mai detaliată a afacerii tale și detalii suplimentare privind sistemul GestSEL!

Related Posts