5 moduri in care automatizarea iti face hotelul mai profitabil

5 moduri in care automatizarea iti face hotelul mai profitabil

Fie ca ne place sau nu, tehnologia avanseaza si o face intr-un mod alert, cerandu-si din ce in ce mai multe drepturi in vietile noastre. Daca in plan personal, poti alege daca sa te alaturi sau nu revolutiei gadget-urilor, cand vine vorba de business, adaptarea la acest trend este obligatorie pentru a avea succes.

Domeniul hotelier este un bun exemplu In acest sens. Aflandu-se in continua dezvoltare, este un business orientat inspre satisfacerea nevoilor clientilor in cel mai bun mod. Eficienta este cuvantul cheie, iar cel mai bun mod de a o obtine este implementarea unei solutii tech.

La inceputul anului, in Las Vegas a avut loc Consumer Electronic Show, targul care seteaza standardul pentru tot ce inseamna tehnologie in intreaga lume. Si acolo s-a decis: clientii isi doresc performanta, rapiditate, elemente care doar automatizarea le poate oferi.

Acum stii de ce ai nevoie de sistemul GestSEL-Hotel. Hai sa iti explic concret cum te va ajuta in fiecare zi!

Ce este? GestSEL este o aplicatie cu o interfata prietenoasa, care centralizeaza toate datele de interes pentru activitatea zilnica din cadrul unui hotel, pensiune, cabana etc.

1. Evidenta clara si detaliata = SIGURANTA

Pentru clienti, intreaga experienta a sederii la un hotel se creeaza in jurul receptiei. Acolo se cazeaza, acolo achita, acolo intreaba ceea ce-i intereseaza. Dar oricat de bine-voitor ar fi personalul, in lipsa unor informatii bine puse la punct, mai devreme sau mai tarziu acesta va fi pus in situatia neplacuta de a face o greseala. Nu exista lipsa de profesionalism mai mare decat sa trimiti un client intr-o camera care nu a fost pregatita in prealabil. Aici intervine GestSel. In aplicatie, se centralizeaza date privind evidenta rezervarilor: cate camere sunt rezervate, cate sunt libere, precum si evidenta starii camerelor: libera curata, murdara, defecta, etc. Toate sunt afisate sub forma unei diagrame GANTT, usor de interpretat.

Alte lucruri care sigur te intereseaza sunt tarifele adaptabile. Configurarea tarifelor pe tipuri de camera cu posibilitatea modificarii la cazare sau acordarea unui discount, sau introducerea platii in avans si stornarea avansului automat la emiterea facturii sunt elemente care pot sa dea batai de cap facute manual, dar cu o aplicatie se fac simplu si rapid. Odata ce hotelul functioneaza atat de bine, ofera clientului o senzatie de siguranta, care este extrem de importanta pentru a avea succes.

2. Integrare cu alte solutii = EFICIENTA

Cand detii un hotel, este greu sa gestionezi tot ce se intampla cu un client din momentul cazarii pana la momentul plecarii (in modul traditional, desigur). A luat masa la restaurant, a fost si la piscina, a fost la sala de fitness, si-a satisfacut pofta de dulce apeland la room service? Sunt multe elemente de care sa tii cont si pentru o singura familie, dar daca ai 100 de oaspeti in acelasi timp, situatia este cu atat mai complicata. GestSEL permite integrarea cu modulul GestSEL Bar-Restaurant pentru transferul automat a consumatiei pe camera. Trecand in evidenta aceste aspecte pe parcurs ce se intampla, la momentul decazarii, personalul va avea o evidenta completa a sederii clientului.

3. Personal pregatit = PROFESIONALISM

Este important sa mentionam ca un sistem de automatizare nu inlocuieste angajatul, ci il asista si il ajuta sa fie mai eficient. Angajatul nu trebuie sa retina daca domnul X din camera Y a plecat sau daca a consumat si de la restaurant, dar afla in cateva minute tot ce il intereseaza. Raspunsurile rapide si clare pe care le ofera clientilor denota profesionalism, un factor decisiv in decizia clientului de a reveni la hotel sau de a-l recomanda si altcuiva.

4. Rapoarte contabile = INFORMATIE

Registru de casa, restante clienti/furnizori, raport de gestiune, toate aceste rapoarte contabile sunt generate de catre GestSEL, ajutandu-ti atat contabilul cat si pe tine ca antreprenor. Sunt usor de interpretat si avand in vedere ca scopul final este profitul, acesta este usor de urmarit. Informatia este cheia succesului, iar cand rapoartele sunt usor de gestionat si interpretat, esti in permanenta informat cu privire la statusul afacerii tale.

5. Administrare de la distanta = TIME IS MONEY

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicatiilor este controlul de la distanta. Chiar daca tu esti pe o plaja insorita in Maldive, poti oricand verifica situatia afacerii tale. Tot ce ai nevoie este o conexiune la internet, care, din fericire, se gaseste in aproape orice colt al lumii. Totodata, aplicatia permite lucrul in retea, adica posibilitatea de a introduce simultan documente de pe mai multe statii de lucru legate prin retea sau prin Internet. Cand TIME IS MONEY, orice minut conteaza, iar internetul face lucrurile sa se miste mai rapid decat orice altceva.

Viitorul apartine celor care stiu sa se adapteze cerintelor pietei, iar succesul afacerii tale hoteliere incepe cu GestSel! Contacteaza-ne la office@selectsoft.ro sa iti explicam mai in detaliu cum functioneaza GestSEL Hotel!

Related Posts